Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, pro tradery na NQ dnes jasná situace, v trhu jsem asi nebyl snad jen já :( Kdo si počkal na odraz od silné včerejší S/R spojeného s odrazem spodní úrovně premarketu, mohl si jít pro 20 bodů. Zabrždění ceny se konalo na OPEN, potom R1, pak nastal flip na horní úrovně premarketu a naposledy odraz od R2. Jak jednoduché, pro mě ale bez obchodu, nebyl čas. Dobré obchody všem.

15185

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

uffff... tak v úvodu jsem šel short za 780,1, jenže špatně se mi vykreslily svíčky (což jsem zjistil až po reloadu dat), tudíž jsem vstoupil o tick dřív a ne na breakoutu.. následně jsem byl vyskalpován, pač SL nestačil o 3 ticky.. cena pak samozřejmě dolezla až na můj PT, kupodivu..
Pak jsem jenom zíral, jak to letí nahoru..
Logicky musela přijít korekce, tak jsem čekal a zobchodoval jsem průraz DB v 17:29 za 788,4.. Šel jsem jenom pro RRR 2:1, pač jsem chtěl pokrýt ztrátu a nechtěl jsem riskovat. Více méně se tento obchod dal též nazvat 1OT dle Finančníků, takže PT byl lehce nad pomalým EMA.. nebo na 5 min TF jsem ho měl umístěný logicky na EMA 34... a na 30min TF byl u EMA 204..
Poslední dobou zase začínám zvažovat, že se možná vrátím k datům od IQfeed, poněvadž na 1 min grafu se data od IB zrovna skvěle nevykreslují..

Odesláno

drvr:
v poho, souhlasím s Váma, to jsou jen mé poznámky ne po bitvě ale počas obchodu to stihnu naťukat, v ten moment jsem to tak viděl. V předchozím příspěvku jsem psal pohled na obchod přesně tak, jak se mi to po vykreslení svíčky honilo zrovna v mysli.
Příště to dám bez poznámek (anebo už raději vůbec), ale hledám způsob správneho-zdravého pohledu na trh. Ti zoufalci spíš patřili do okénka VOL , tak jak to vysvětlovali finančníci o VOL. jestli jsem to správně pochopil.
Teď spětně si uvědomuji ,že by muselo být zvýšené VOL pak pár nižších- třeba třetinové a pak výkřik do tmy jeden dlouhej bar sám vojak v poli.
Spíš jsem čekal nějaké hodnocení zda ten můj pohled je podobný nebo jsem mimo mísu, ale to vidím tak, že konto mi odpoví asi nejpřesněji.
Tak se omlovám a dík za reakci ať se daří.

Odesláno

lordberry:
díky za myšlenky, hodně mi to dáva, jak to (oproti mně) pěkně rozeberete. taky se Vám zdá, že ostatní indexy jsou dnes jednou dole jednou nahoře a TF je relatívně v chopíku, a to je po FOMC na tf5-tomu nerozumím, nemáte nějaké vysvětlení? Ja jsem vstupoval jěště 17,30 na 2v short, kde jsem spekuloval a viděl něco jako HaS. Posunul jsem PT a chyba po obchodě po FOMC ,také posun PT a místo PT BE+1. Asi zůstanu u pevnýho PT, zatím to nejde, ale věřím že na to přídu.

přece jenom přiložím i graf jak jsem to viděl.
Ať se daří

Odesláno

jestli dneska dneska TFko prorazí 794, tak by to mohla být slušná rally. Včera jsme byli svědky průrazu třídenního high a rally to byla pořádná. Dnešní průraz by navázal na včerejší uptrend a mohl by cenu dotáhnout někam k 800.. tyto průrazy jsem dřív testoval (break high posledních tří dnů) a ze 100 obchodů jich cca 60 % nabízelo pohyb přes 500 USD za pár minut..

Odesláno

dneska jsem těžce chyboval. překliknul jsem se a ukončil jsem obchod ve ztrátě (stejně by PT zasáhl).. řekl jsem si ok - hrubka - a vstoupil znovu, abych ten obchod realizoval dle původního plánu.. Dolezl tedy na plný SL.. dneska radši končím, protože už jsem schopný dneska asi všeho.. :S

Odesláno

to lordberry:

Tomu říkám profesionální přístup...... Podle mě je to jedna z věcí, která odlišuje úspěšné od neúspěšných.......... Dříve, když se mi stala taková chyba, mělo to dost špatné následky........

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...