Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

...Zajímavé, podobný příběh a následně podobný systém:) Nebyl jsem schopný obchodovat indikátory (2xCCI a FinWin) tak pro vstup Filtruji RH a 123 pomocí charakteru trhu (není congestion? Je CCI před potenc. vstupem aspoň chvíli nad 100? je nejbližší SR aspoň 2x dál než SL , je RH v odpovídající části Bollinger pásma?)

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to TET40
pozdravujem Vas ,trosku ste ma inspirovali pouzivanim "ruleru". Kedze som Ninju nikdy nepouzival tak mam len hmlistu predstavu o co ide.
Vyrata to priemernu velkost swingu za den vo Vasom TF , zaznacite to do tabulky a priemer za poslednych 10 obchodnych dni Vam dava hodnotu PT ??? prosim mam pravdu ???
velky dik za odpoved

Odesláno

KUKY969

Dovolim si odpovedat namiesto TET40. Ruler ti nic nevyrata, len zobrazi rozdiel potencionalneho vstupu a vystupu, cize odmeria velkost swingu. Tieto hodnoty si spises a sam si vyratas priemer za xy dni, z ktoreho si odvodis idealny PT.

Odesláno

kuky969

Je to tak jak pise ZOLLINO, je to pouze graficka pomucka, jelikoz si kazdy den tisknu pro zpetnou analyzu ,tak na grafu mam velmi mnoho poznamek , kdybych zde postnul screen asi by se v tom nikde nevyznal ale dle nej pak delam 14 denni analyzu trhu .
Takze ruler jako graficky nastroj me pouze zobrazi pohyb swingu od vstupu, to zaznamenavam a pak prumeruji.
Nekdo pouziva vice monitoru na sledovani trhu , ja mam 1. primarni pouze na vstup a rizeni pozice, 2. mam zakreslene hlavni S/R a vyssi timeframe, na 3. si zaznamenavam velke mnozstvi poznamek a ruzne pomocne cary a formace a na 4. sleduji reporty a mam pustene nejake video pro zabaveni abych nemel nutkani klikat ale vyckaval na spravnou situaci kdy zacinam hledat signal :)

Odesláno

tak ani dnes nejsem v plusu, ale aspoň jsem se citil mnohem víc jistý v kramflecích než včéra ;) Jen škoda že jsem byl u druhého obchodu hladovej a nakonec mi to uteklo.

15169

Odesláno

to Tet40:

Ahoj, prosím tě myslel jsem, že čekáš při korekci na první svíčku do trendu a pak zadáváš příkaz 2 ticky nad/pod? Testuji velmi podobný systém jako obchoduješ ty, a ty tvoje mini trendline se mi moc líbí:-) Čistý FinWin mě minulý rok stál dost peněz (samozřejmě to nebylo systémem, ale mojí nezkušeností, netrpělivostí a spoustou chyb). Teď jsem k tomu přidal PA a IMA a cítím se s tím daleko líp.

Díky za screeny a ať se daří.

Tomáš

Odesláno

Tet40

ano dik za info.
Inak dobra pomocka pre predikciu mozneho vyssieho PT alebo skor toho ci dany den bude trendovy alebo či trh spravi krajsi pohyb v jednom smere je NYSE Total volume v dany den v prvu a druhu hodinu dňa. Niekedy som to použival a vychadzalo to veľmi dobre .Pokiaľ bolo najvyssie volume v prvej (druhej) hodine za poslednych cca 10-14 dni tak bola velmi velka pravdepodobnost pekneho denneho pohybu. Dnes ale do sierry stoji tento indikator okolo 15euro mesacne (tak niejak) od Barchartu a niesom ochotny za to tolko platit .

Odesláno

to all:

zdravím, dělá si někdo statistiku denních rozpětí a volume??chtěl bych poprosit jestli by sem někdo nemohl hodit statistiku range v 15.30-22.15 nebo třeba pouze dopolední seance (15.30-18.00) a daily volume pro leden 2010 a pro leden 2011 pro jakýkoli z trhů NQ, ES, TF..jen průměrné hodnoty za dané měsíce..

díky moc..na oplátku můžu nahodit stejné srovnání pro YM, pokud by někdo chtěl..

majkll

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...