Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

dneska celkem chopík.

1. Short v 16:20 za 778,8. Posun byl automatický dle ATM a na něm jsem taky skončil. Vzhledem k bídné volatilitě jsem šel jenom pro 200, ale dolezlo to na nějakých 150 a šup zpátky..

2. Short v 16:29 za 778,7. Úplně stejná situace, opět odraz od EMA. Čekal jsem, že druhý odraz bude finální a rozjede se to.. Přesto PT opět 200. Posun jsem nechal taky na automatu, ale když jsem spatřil, že po 150 nastává obrat, tak jsem vzal, co tam bylo a skončil + 110.. Neudělat to, tak jsem venku na BE+1..

Hezký víkend přeju!

Obchodům zdar ;)

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ještě jsem na to kouknul a v 17:05 se to krásně rozjelo short. Uplně stejný vstup jako mé dva předchozí.. Na stejném vstupu bych to ale do třetice neriskoval, už jsem měl vystříleno.

Tet40: koukám, jak to vypadá na 2min a předpokládám, že ty jsi se svezl ;)

Odesláno

Zdravým all, trochu pro pobavení myšlení intradenního spekulanta-začátečnika viz pozn.graf. Jinak těch trendových DT tam bylo dnes neúrekom. Budu rád za jakýkoliv názor. Jde mi hlavně zda s vyvíjí me myšlení aspoň trochu tím správným směrem. Pěkný víkend- nad grafama všem :)

15138

Odesláno

Lorberry:

16:20 : Viděl jsem DOJI a těch já se bojím. Nebral jsem.
16:29 : SHORT na CLOSE. Vzhledem k situaci, PT 200. LOW dne se to zaseklo, utekl jsem. +$100.
17:05 : tady moc nechápu na základě čeho jsi vstupoval. Můžeš prozradit?
17:39 : SHORT stopem na 775,9 : vzhledem k dnešnímu vývoji PT na 775,0. +$90. Tady mě to docela mrzí.

Jinak první ziskový den od přechodu na LIVE (13.01.2011)

Zdá se mi, že mi Sierra napojená na TA ukazuje malinko jiný data než vidím v DOMu Infinity AT. Například 17:45 mám v grafu (TF 1min) LOW na 773,2, ale v domu vídím, že proběhly obchody na 773,0. Nevíte někdo jak to vysvětlit?

Odesláno

zdravím, včera sem neměl žádný vstupní signál a popravdě sem ani nečekal,že bych obchodoval-počítal sem spíš s tím,že trh bude v chopu po tom shortu z předešlého dne. Dnes sem měl problémy se zapnutím pc a když sem vše nahodil,tak bylo 15:32 a já se jen koukal jak sem promeškal můj vstpuní signál...a tak dám jen obrázek jak bych to dnes obchodoval já. (obrázek sem zmenšil kvůli kontextu) vstup 15:30 short 781,6 , výstup cca 17:16 775,2 775,2 Přeji všem pěkný víkend a úspěšný vstup do týdne dalšího. Ať se daří!

15140

Odesláno

lordberry
Ahoj, ten vstup v 16:20 i na úplně stejné ceně jsem měl taky a můj PT byl zasažen :).

Tento týden byl poměrně úspěšný. Za 4 dny( v pondělí byl svátek) 5 obchodů z toho 1x SL a 4x PT. Zatím od 5. ledna jsem měl jen jeden ztratový den.

Děláte si někdo taky takové týdenní a měsíční bilance?
:)

Odesláno

lordberry
Ahoj, Moc ti dekuji, je to skvele. Stahl jsem si obe rady, ale titulky jsou jen na dva dily.... Hledal jsem vsude na netu, ale titulky nemuzu najit na dalsi dily ... A bez prekladu chytam kazde pate slovo (td) Nemate nekdo ti titulky? Nebo nemate nejaky odkaz na ty ostani? Moc dekuji za pripadnou pomoc ! :)

Odesláno

lordberry

dle ceho usuzujes pro jaky jdes profit, vyse pises ze byla mizerna volalita tak ze jsi sel jen pro 200, dle ATR bylo 0,8 - 0,9 coz za posledni obdobi je jakysi standart a malo kdy vyhoupne nad 1, spise jen po open burzy.

Abych pravdu rekl jedine co porad resim jsou vystupy a zrejme budu resit porad , ackoliv od zacatku roku kupodivu nemam ztratu tak mam z trhu divny pocit , na druhou stranu me soucasna situace vyhovuje.
Jedine co me dava nejake info je 14denni statistika velikosti swingu, coz me prijde jako co se tyce rychlosti reakce optimalni nez nejaka statistika za delsi obdobi, ale stale mam v podvedomi ze to neni ono, vystupy dle indi me vychazeji hure stejne tak m123 ktery je uplny propadak.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...