Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k té volatilitě jsem chtěl jít dneska pro PT 400, ale nakonec jsem si řekl, že trocha skromnosti mi neublíží a radši jsem to zavřel na +260.. což se ukázalo jako velmi rozumné, protože jinak by mě to vyhodilo na korekci..
shortoval jsem za 781,4 v 16:18..
později hodím screen, pač dneska už mi to stačí. Tyto "seismické" vlny jsou na mě moc brutální :) jdu se odreagovat k PSku s FIFA 11 ;)

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

můžete mi někdo okomentovat můj pohled na trh, udělal jsem dnes + 480 USD SIM ale jsem z toho nějak zmaten :S jinak už asi dorazili lyžaři celkem lepší VOL

15126

Odesláno

Zdravim vsechny a preji dodatecne uspesny rok 2011 !! Nekolik clanku zpet zde byl prezentovan vstup na korekci k OPEN dne s pomoci IMA. Zdeje screen z dnesni seance. Patern byl zarazen do naseho systemu protoze je velice jednoduchy na rozeznani. at se dari focus

15127

Odesláno

Tak jsem zbezne projel 300 obchodu vystupem mplay123 a musim rict ze zklamani, i pouhe PT s RRR 1:2 maji o mnoho lepsi vyledky, tech par pohybu ve kterych tento vystup podrzi je minimum, vetsinou to ubere znacnou cast profitu a vyhodi z trhu predcasne, takze tuto vystupni strategii posilam k ledu.

Odesláno

Jinak i Vam Focusi preji uspesny rok, dnes jsem neobchodoval live, za 1. jsem cekal ze po vcerejsi rally to bude dnes chopovite a za 2. je cas si udelat souhrn poznatku a upravy za 14dni obchodovani, pozdeji postnu moje zmeny pro toto obdobi a nastrel jak bych dnes asi vstupoval.

Odesláno

Zdravím všechny .
poprvé sem píši a mám hned dotaz.
focus:
požívám také SIERU na zobrazování grafů a zalíbilo se mi Vaše rozložení grafu. Dá se nějak do jednoho grafu dostat více TF ? Nebo to máte dva pod sebou (ty dva pravé obrázky). Mě tam vadí, že se neumím zbavit času a posuvníku. Děkuji Vám za odpověď (tu)

Odesláno

Tak jssem prelouskal nejaka PDF a info o ATR a docela me to zaujalo, pouzivate to nekdo ke stanoveni PT?
jen tak zbezne jsem projel asi 10 dni a ma to zajimave vysledky , hlavne v dobe kdy jsou male swingy a vetsina obchodu konci na BE.

Testoval jsem zbezne na 2min TF s nastavenim ATR perioda 14 x 2

Odesláno

na mých screenech je vidět, že ATR 14,2 sleduju. Studoval jsem to před půl rokem, ale jako koeficient pro PT či SL to nepoužívám. Mám to jenom jako takovou pomůcku pro svůj dobrý pocit. Když vidím, že ATR je okolo jedna, tak chodím na maximální hodnoty SL - PT z MAE/MFE a když klesá pod 0,5, pak chodím pro targety do 200.. Ale není v tom žádná mechanika. Jde jen o to, že mi to pomáhá rozeznat volatilitu

Odesláno

Zdravím, jen pro maličkou informaci, kdysi jsem měl pod rukama indikátor QQE, Qualitative Quantitative Estimation. Je to vyhlazený RSI s ATR. Našel jsem ho a přikládám graf, kde je implementován. Možná by se vám hodil do foroty.. :) Kdysi jsme ho sledoval a má zajímavé prvky. Hodně traderu, co vím, ho používají na držení pozice runneru. Možná ho znáte, ale i tak ....

15136

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...