Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dneska jsem zatím mimo. v jednu chvíli jsem zvažoval short, ale nevlezl jsem tam, protože všechny ostatní indexy lezou pomalu nahoru.. jen TFko je tak hrozně nízko.. No ještě hoďku a půl vyčkám a jinak razím na Trona

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lordberry
jsem s Váma za jedno, ja jsem zkusil 2x do long dle IMA no 2x SL až 3 pokus Div. a 0/100 v 17,05 zatím jsem v obchodě no VOL stojí zatím za ... uvidím v době hamburgiády zda se něco bude dít a TF se posune k ostatním indexům

Odesláno

no dnes to tiez nieje ziadna slava, ja uz 2x BE+1 a raz SL -70. Pockam ci sa nevyvinie trend smerom hore, v druhej polovici dna a ak nie, tak to balim... Asi nema cenu tlacit na pilu a skusat trafit jediny ziskovy signal v dni...

Odesláno

Je to cim dal tim vice zdechle , swingy kolem 150usd jsou na TF opravdu malo, dnes jsem neobchodoval tak jen nastrel jak bych asi dle meho OP vstupoval. Toto situace nahrava Bobrovi a jeho 100 USD PT :D

15111

Odesláno

Tet40:

jsem si říkal, že bys zřejmě ty shorty bral :) jak už jsem zmínil výše, tak jsem zůstal stranou, protože ostatní trhy razily vzhůru.

Myslím, že Bobr má v těchto dnech žně. Bere z trhů prakticky maxima ;)

Odesláno

Najprv moje dojmy zo vcera: Potencial tam bol, dokonca niekolkokrat (2x-3x) na PT200/SL80. Aj ked som sa o nieco take pokusal, moj vysledok mozte vidiet na obrazku. Hlavny problem bol, ze som bol 2x v profite 160-170 s PT200. Doslo vsak ku korekcii na ktorej sa zisk vratil az k nule, resp. k posunutemu SL na BE+1, kde ma trh vyhodil. Ak by som nemal strategiu posunu SL na BE+1 pri profite 1.5 bodu, pravdepodobne by som mal za vcera dva uspesne obchody. Je otazne, aku politiku prijat na posun SL na BE+1. Pre rychle - pohyblive trhy to moze byt vhodne ako to mam, no pre taketo dni a pravdepodobne aj cely februar (unor) bude lepsie ked toto zmenim, na posun na BE+1 az pri profite 2.0 body. A tu uz je moj SIM trading zo vcera:

15113

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...