Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Kubo,
já vlákno sleduji pořád,jen už tolik nepřispívám (asi vše o tom jak obchoduji sem tady někde popisoval a jedu to pořád,takže nemám nic nového čím bych mohl pomoci). V listopadu sem skončil -50/k (bez komise) a prosinec -80/k (bez komise). Ale teď už definitivně vím,že už prosince obchodovat nebudu (už letos sem nad tím přemýšlel po výsledcích z r. 2009), protože pro mě těch příležitostí není tolik a tak se zaměřím na jiné věci kolem tradingu....jako třeba otestování vyššího PT u jednoho vstupu z PT 640 na 900 (všiml sem si,že docela často trh dojde až za tuto hranici,pokud inkasuji PT 640).

Ať se Ti daří!

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak sa pochvalte kto sa dnes zviezol na peknom short trende na TFku a hlavne kolko?
Som dost prekvapeny z tych krasnych pohybov co robi TF poslednu dobu. Vcera som ani neotvaral grafy, lebo boli vsade same prazdniny a dnes som pozeral ze bol krasny 800USD long pohyb. Dnes zas pekny 2000 USD short trend.
Sice som si v porovnani z pohybom ukrojil iba kusocek, ale mam radost z toho ako sa trh hybe. Keby to tak chcelo vydrzat pocas celeho roka
(tu)

Odesláno

lordberry:

Situaci 3.1. jsem viděl úplně stejně. Až na to, že já pro vstup potřebuji prostor alespoň $100. Taky jsem se nedočkal :). Ale jsem rád, že jsem vydržel a nikam zbrkle nevstoupil. Dneska 4.1. je to podbné. Trh lezl krásně dolu, ale žádná pěkná a čitelná korekce. Až 17:52 pro mě vstup, ale zaspal jsem.

Odesláno

majkll: To je pravda. Pisal som to velmi subjektivne, pretoze obchodujem hlavne TF. Aj ES bol taky nemastny-neslany, pohyby boli ale vela chopu. Preto som sa bal vstupovat do TF pretoze obchodujem PA a IA. Navyse chapem aj to co pise urbanr - urcite to pre niektorych bol aj den bez vstupu. Vacsina z nas potrebuje ale pre obchodovanie aspon nejaky pohyb (ak neratam nesmerove strategie pri opciach) a ten vcera a predvcerom na TF bol a prial by som si aby bolo takych dni v roku 2011 co najviac.

Odesláno

Souhlasím, že pohyby na trzích jsou relevantní. Sleduju i ostatní e-mini indexy a YM je opravdu nesrovnatelně líné oproti současnému TF nebo NQ i ES.. Uvidíme jak to bude vypadat dnes, po včerejším výprodeji. Tipnul bych si mírný růst, ale kdo ví :)

Odesláno

Ja tipujem mierny pokles na zaciatku a nasledne long trend, hlavne po tych pozitivnych spravach a ked berieme v uvahu dlhodoby trend od zaciatku septembra (9.mesiac) tak ten vcerajsok vyzera ako korekcia. Uvidime ako to dopadne v skutocnosti.

Odesláno

já dnes plánoval pauzu, protože po 3 dobrých dnech sem očekával,že dnes asi bude trh línější a tak sem k pc přišel až v 16:15 a o nic sem nepřišel....já bych měl jediný long signál v 16:02 poté,co se trh odrazil na low dne od high předešlého dne do up trendu - tento obchod by skončil na SL,takže dnes sem aspoň ušetřil nějaké peníze.

ať se daří!

Odesláno

2JirkaGeorge: "Ahoj, tak co dneska? Pro me jasny signal hned po otevreni TF."

Ahoj, co si bral ako vstupny signal na ten vstup hned na zaciatku? Je tento signal vidiet na tvojom screenshote? Dakujem.

Odesláno

ZOLLINO:

Ahoj, vstupní signál byl 0/v. Sice CCI 14 o kousek nesla nad nulovou linku, ale myslim, ze v trzich byl slusny potencial na dosazeni low dne. Situaci, kdy trh otevre tesne pod EMA 34, lepi se na ni a odrazi smerem dolu jsem mel v backtestech i zivych trzich uz mockrat. Pro me vcera ukazkovy vstup.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...