Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Kubo,

obchodovali, ale bez exekuce. Limit byl 7348, SL 7353 a PT na silne SR 7325 /RRR 1/4.6/. Trh dorazil k PT bez nas a pak uz neni pro nas vstup zajimavy. Jinak se jedna o platnou IMA, ale po otevreni se spatne vstupuje protoze vsichni chteji rychle vydelat - trh je pak zbytecne rychly, nervozni a casto dostaneme vyssi SL nez mame nastaveny. Az se trh sklidni a dostane urcity rytmus tak jsou sance na nizky SL a vysoke RRR.

mej se focus

Odesláno

tenhle týden mi do včerejška moc neseděl. V pondělí jsem měl validní vstup, ale LIMIT byl přeskočen a díky tomu jsem nerealizoval ztrátu.. Úterý nic a až včera přišel jeden vzorový. Za 4 minuty bylo hotovo :)

14413

Odesláno

Dillinger: Jednoduše - na range barech jsem si nakoukal pattern, který z principu na minutách nelze obchodovat. Jsou to krátké rychlé průrazy. Hledej systém na tom timeframe, který se ti prostě nejvíce líbí. Mě se minuty nelíbí.
A u IB nejsem, jsem u AMP Futures (Zen fire + Ninja T.)

lordberry: Je zajímavé jak si více lidí odůvodňuje stejný obchod více způsoby :). Já jsem měl včera také úspěšný short, chvíli po tvém vstupu.

Odesláno

minulý týden už toho víc nezobchodoval. Včera mi to nevonělo a mohl jsem jít jedině long a případné vstupy byl spíš za hranou, tak jsem raději zůstal stranou. Dnešní vstup je velmi podobný tomu z 11.11., co jsem uploadoval výše. Akortá místo Rh jsem shortoval congestion. Byl to trošku diskréčnější obchod (ta sleva), ale podložený mechanikou..

14484

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všichni,

chtěl bych se zeptat, nevíte jak je to v USA s těma jejich bank holidays. Nějak se v tom nemůžu zorientovat. Např. dnes 25.11. je v USA bank holiday. Proč toto vše píši: minulý bank holiday se trhy normálně obchodovaly s pohodovým volume a zase jindy byly trhy úplně mrtvý. Je v těch jejich svátcích nějaký rozdíl? Díky

Kuba

Odesláno

k těm svátkům. Jenom doufám, že se tady zítra po sedmé zase neobjeví někdo, kdo zůstane viset v obchodě a jelikož měl day příkaz, tak se mu zruší SL a bude do pondělka v trhu bez ochrany proti případným gapům.

Takže pokud už někdo chce zítra mermomocí obchodovat, tak pozor na ten předčasný konec. Globex zavírá ve 12:15 CT, ICE zavírá ve 13:15 ET, takže obě burzy 19:15 českého času.

Láďa

Odesláno

:OMAR:.

Tento TimeFrame obchoduji a jednou jsem ho zmiňoval. je to asi měsíc, ale v jiném vlákně. Možná je nás víc, to nevím.
Prozradíš, jaké vstupy na RB4 používáš? Docela by mne zajímalo, jak si se s tím popasoval..

Honza :)

Odesláno

to Rogi:

jedna se o thanksgiving day - velky krocan na stole, atd.. :-) chce to jen trochu hledat, jinak standartne mi upozorneni na svatky a oteviraci hodiny chodi od brokera min. tyden dopredu.

www.nyse.com/about/newsevents/1176373643795.html

***Each market will close at 1:00 p.m. on Friday, November 26, 2010 (the day after Thanksgiving). Crossing Session orders will be accepted beginning at 1:00 p.m. for continuous executions until 1:30 p.m. on this date.

Robert

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...