Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

drvr:
me hodně pomohlo s psychikou omezit obchodování na jeden obchod denně. udělám jeden obchod a jsem v klidu. kdysi jsem Live obchodoval v průměru5 obchodů denně a např. po 3 ztrátách za sebou jsem měl psychiku hodně v háji.
zkus a uvidíš. pro mě je to balzám :)

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mnovak tak jenom jestli to chapu, ty myslis takto ze celkove je downtrend a dneska jsme byli v bode kdy konci korekce a ted by trhy mely zase padat dolu takto to myslis? A protoze na konci korekce to je dost nepredvidatelne tak neobchodujes? diky...

Odesláno

roman 06
Prostě vidím korekci, včera se to na sp vleklo od raních hodin. Tak čekám až se trhy opět rozjedou. Je jedno jestli budou pokračovat dál ve směru původního trendu nabo se otočí. Prostě musí někam vyrazit z tohoto korekčního kanálu.
Samozřejmě by tato situace šla obchodovat kanálovým způsobem. Já se zaměřuji na trendové obchody. Takže si raději počkám na zřetelný trend, do kterého pak vstupuji na drobné korekci. Pokud takový trend nevidím, pak jsem bez obchodu.

Odesláno

Dnes je velice zvýšená volatilita. Obchodníci, hlavně začínající by si měli pro tento případ nastavit svou strategii. Vyhodnotit zda obchodovat, příp. kolik kontraktů anebo raději zůstat pro dnešek stranou. Vyhodnotit kolik můžu ztratit v případě neúspěšného vstupu, apod.

Odesláno

Mnovak diky za odpoved.... dneska jsi mel pravdu byla to divocina na zacatek ale pak se vytvorilo 1-2-3 na 50% pohybu a potom to slo obchodovat ten short.. sice se mi to moc nepovedlo ale i tak +32 usd na 3 obchody...nakonec jsem tento tyden skoncil lehce v plusu ale jenom lehce :D tak pekny vikend uz konecne bez povodni :)

Odesláno

to nagato:
promiň, ale myslím, že tato otázka se do tohoto vlákna moc nehodí a psát takovou otázku vůbec na finančníku? To se spíš hodí do fora na iDnes nebo Novinky.cz. No ale když už se ptáž, tak si myslím, že půjde ještě dolů a když ne, tak udělá korekci nahoru! neber to prosím špatně, ale tyto otázky fakt ne! Nebo se mýlím?

Odesláno

Dobrý den,

tak dnes zatím první obchod.

16:31 SHORT 635.6
16:32 výst. 1. sada 634.6, druhá sada 634.3.

A opět jsem udělala chybu. S druhým kontraktem jsem vystoupila za MKT v době , kdy se mi zdálo, že cena stagnuje na supportu 633.9. Přitom jsem měla PT nastaven na low dne, kde si cena s přehledem došla......Evidentně mám před sebou ještě dlouhou cestu....

Odesláno

Marvik, nemylis se rikas to presne :)

Dneska krasny silny short, pri obchodech jsem videl daleko vetsi potencial nez muj "maly" PT ale nadruhou stranu jsem rad za dodrzeny plan a to ze mi plno dolaru ujelo je ted docela bezpredmetne...

16:32 short PT 66 usd
16:56 short PT 76 usd

Pro dnesek koncim trh dojel na dno a po dvou profitech uz do toho nechci chodit...

Odesláno

já dnes taky 2 obchody a všechny dle plánu - trochu sem se poučil z pátku, kdy sem během spreadového kurzu obchodoval a když po vstupu šel trh 40min. do strany,tak sem mimo plán přitáhl SL...trh ho vymetl o 2 ticks a pokračoval dál (takže místo +640 - kdybych vše dělal dle plánu a neposouval SL - sem dostal ponaučení - 50$).

1. long 15:29 637,2 - SL
2. long 15:46 629,3 - PT

celkem: +240

ať se daří!

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...