Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale vsak vidite ten smajlik za tim.. to je jenom ze srandy... beru to v klidu a jedu dal... kdyz se mi jeste tento tyden povedou dva SL po sobe tak mam do konce tydne paper... tod pravidla takze mam to pod kontrolou :)

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Roman06:
Že to bereš v klidu je dobrá zpráva(hlavně pro Tebe), rozebral sis ale ty obchody kde byla chyba? Byla tam vůbec nějaká? Mne na tom příspěvku zaujala hlavně ta poznámka " ani nevím proč". Je hezké si říct jedu dál, ale ne nadarmo se říká, že rozbor ztrátových obchodů Ti může dát mnohem více než rozbor ziskových. ;)
Ať se daří!

Odesláno

No rozebral jsem si to ale zadnou chybu proti planu jsem neudelal... to se proste stava a je to normalni... ale celkove mi ted prijde ze trhy nejsou schopny udrzet nejaky trend a ja vetsinou vstupuji az se neco rozjede a kdyz se to hned po rozjeti otoci tak to takto schytam.... proto mam omezeni kolik SL za tyden muzu chytnout protoze nekdy cely tyden jenom odrazi a mel bych tam moc SL...

Odesláno

roman06: "ale celkove mi ted prijde ze trhy nejsou schopny udrzet nejaky trend a.." tohle je takové (byť možná nevědomé) svádění neúspěchu na trhy..přeber plně zodpovědnost.. jinak mně naopak přijde, že zrovna teď trhy trendují velmi hezky..viz. screen.. majkll

13370

Odesláno

Majkll ja vim rekl jsi to naprosto presne... je to tim ze jeste poradne nevim jak dopadnu jestli se chci drzet trendu nebo chytat kratke pohyby chapes... porad se to vyviji a proto takto mluvim vzdy z pohledu toho co zrovna obchoduju... diky zes mi to tak rekl :)

Odesláno

roman06:

já tyhle hlášky moc dobře znám..kolikrát jsem si říkal: "to snad neni možné, ať vstoupím do čehokoli, okamžitě proti mně.."...až jsem si uvědomil, že tohle je právě to vyčítání trhu, o kterém mluví třeba Mark Douglas, a převzal jsem plně zodpovědnost za každý obchod a spíš než nad zoufáním, že trh teď není dobrý, jsem začal přemýšlet, proč já (resp. systém) nejsem dobrý pro trh, tak jsem se vnitřně hodně posunul dál..

majkll

Odesláno

zacal jsem si vest konecne denik pocitu, kazdy den po ukonceni obchodovani se snazim o co nejverohodnejsi podani meho toku myslenek.. nejsou to zadne slohovky, ba naopak, pokud se jedna o ztratovy den, tak jsem vzdy velmi strohy, ale dokazu se donutit zduvodnit si sve pocinani. Musim rict, ze me to za tu kratkou chvili dokazalo "napravit", prestal jsem se zlobit na trhy, ted uz to je jen na me :-)

" a kdyz se to hned po rozjeti otoci tak to takto schytam"

Pocitam se vstupem do pozice ve smeru "hlavniho" trendu, v mem pripade se vetsinou jedna o momenty, kdy cena jeste neukoncila protitrendovou korekci, obchoduji odrazy od s/r a kolikrat beru signal validni, az cena uzavre nad trend line korekce, coz muze byt i nekolik baru po odrazu od s/r, ale mam potvrzeno, ze uz trh opet trendi. Vyplatilo se mi vzdy cekat, nebo radeji uplne vypustit dany signal, pokud jiz nesplnoval pozadavky MM.

Vcera jsem zmaknul 5 vstupu, po nekolika tydnech opet slusna naloz v jeden den, jsem rad, ze se mi podarilo nad vsemi drzet kontrolovane uvazovani, zadna panika..3 ztraty a 2x PT, bohuzel nejprve prisly ty ztraty :) a ze startu mesice to je pro me vzdy neprijemne, snazim se eliminovat zbytecne lamentovani nad aktualnim stavem uctu, ale obcas me to popadne a to je pak zle.

Robert

Odesláno

já dnes zatím 1 vstup:

long 15:31 661,3 .... trh šel up a 2 ticks od PT (667,7) se v 16h reportu otočil a klesal. Dnes sem vystoupil mimo plán,což mě štve...takže výstup v 16:02 664,8 = +350$...dle plánu by byl výstup na posunutém SL na B/E+10

Odesláno

Dobrý den,

tak já dnes dva obchody. První mě dost vyvedl z klidu, už jsem to chtěla pro dnešek zavřít, ale vytrvala jsem a udělala druhý pěkný obchod. Vstupuji vždy příkazem STOP jeden tick nad/pod poslední svíčku. První obchod mi ale dal šílené plnění o 0.5 bodu horší, než budu mít v BCK testu a ihned se otočil v můj neprospěch. Každopádně neustále bojuji s psychikou, řekla bych už dost dlouho. Mám velký problém, pokud začnu den minusovým obchodem. Poté mám tendenci mhouřit oči nad nuancemi, díky kterým bych normálně nikdy nevstoupila.

16:05 LONG 666 16:07 665.1
16:20 SHORT 664 16:22 1. sada 663 2. sada 660.4

Odesláno

to dvr:

zkus se podívat do tvého BCK kolikrát jsi začala den ztrátou a jak nakonec den skončil?...já občas začnu s 2 ztrátami a 3. obchod je ziskový a tak mi pokryje předešlé 2 ztráty + malý zisk.

jinak dnes ještě jeden obchod:

short 17:14 665,8 výstup na B/E+1 - trh se 4 ticks od PT otočil

ať se daří!

Odesláno

roman 06
Korekci vidím podle grafu. Hlavni, když si všímám vyššího tf. Zde bylo vidět velmi malý pohyb a pouze do strany. Myslím tím trh SP. Na TF byl nějaký pohyb do longu. Tf ale neobchoduji kvůli špatnému plnění.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...