Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak dnes celkově 4 obchody:

1. short 15:30 653,9 - SL
2. long 15:41 652,2 - B/E+1...trh po korekci pokračoval up hodně přes můj PT, ale já tam nebyl - i když sem dostal signál (skončil by na PT),ale nesplňoval všechny pravidla
3. short 16:17 656,4 - SL
4. short 16:35 661,5 - PT

celkem: + 80$

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavel K
Podle 2MA je dost mazec a nevím zda to bude vhodné. Znamenalo by to ihned reagovat při i drobné změně. Učet tak poroste zbytečně asi dost pomalu. Přiklonil bych se k vyšší- někde kolem 6. Ale samozřejmě je to na tobě a tvé strategii.

Odesláno

drvr, mame rozdilnou ideu... :) Ja spis planuju postupne presouvat penize do pozicnich veci. Ale to je jeste otazka dost dlouhe doby.
MNovak, spatne jsem to napsal. Myslel jsem to tak, ze chci pouzivat 2 klouzave prumery. Mam to nasimulovane a vychazi to zajimave. Jeden kratsi, s periodou 5, druhy 10. Startovni risk zacina na 4% uctu, po poklesu pod MA5 (do 2 obchodu) risk 2% a pri dalsim poklesu (obchod-2) 1% z uctu. Na plnych 4% pri rustu nad MA5. Nebo je take mozno 5,2,1%.
Nyni pouzivam konzervativne 2/1% podle MA7.

Odesláno

PavelK
Jako zajimavé se jeví řešení při poklesu pod MA půlit a půlit i když další úsečka v equity bude níže než ta poslední. Není tak třeba počítat, jen sleduješ graf. Při růstu stejným způsobem vršíš. Takže se může stát, že z deseti kontraktů velice rychle klesneš na jeden a ušetříš tak účet ve zlém období a zase rychle porosteš jakmile začneš vydělávat.

Odesláno

Dnes chvíli po otevření se zformoval dvojitý vrchol. Kdo obchoduje tuto strategii měl možnost vydělat. Já byl bez signálu. Strategie nikdy mezi sebou nekombinuji. Z důvodu, že se mohou potkat ztrátové obchody v jeden čas a tudíž by byl velký propad, což neakceptuji.

Odesláno

tak dnes sem potřeboval obchodovat jen půl hodiny, protože pak musím pryč a sem vylmi spokojen. Celkem 3 obchody:

1. long 15:29 644,5 - B/E+1
2. short 15:36 644,9 - PT
3. long 15:51 639,7 - PT

celkem dnes: +800$

ať se daří!

Odesláno

roman06
To je právě těžké na obchodování- naučit se vyrovnávat s takovými stavy,,kdy trhy se rozjedou proti tobě. Neboj, zažíváme to všichni i při sebelepším plánování obchodů.

Odesláno

Mnovak:

statisticky mám vysledováno, že když trh vykreslí můj pattern max. do 1 min. před open a já vstoupím,tak je to z dlouhodobého hlediska zisková strategie....samozřejmě musí být splněn i další požadavek abych vstoupil před open.

Odesláno

Kahiros,

můžeš prosím osvětlit druhý a třetí vstup? Hledám DT/DB , ale nevidím je tam. Hlavně co tě vedlo jít long ve třetím obchodě, byla to minulost v PRM?
Díky Luděk

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...