Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Petro, ale pozor, i potom - pokud je další svíce reversní - se nemusí patern na CCI dokreslit (ačkoli po close se to zdá jasné). párkrát se mi to stalo, ale to si zažiješ. rozhodující je situace na grafu a signál CCI pak nemusí být 100% a bude PT. stejně tak může obchod skončit na SL i při krásně vykresleném signálu. není třeba dělat ukvapené závěry z jednoho případu, který nastane vyjímečně. jinak k tomu BE - pokud chytíš slip u vstupu, uprav SL a PT podle natestovaného vstupu a stejně posouvej i BE, mělo by to vylepšit statistiku v reálu blíže k backtestu.

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to .:OMAR:. :

gratuluji k ziskovému dni, včera to prostě mému systému nesedlo a po 3 ztrátách v řadě pro daný den končím....já jedu z FinWinu jen 2V a pak jen DB/DT
každý budeme mít každý den jiné výsledky, protože každý má nastaven svůj OS jinak....koukal sem,že tam kde ty vystupuješ,tak já teprve posouvám na B/E+1

ať se daří!

Odesláno

pro dnešní den končím, nevypadá to, že bych dostal signál. Dnes 3 obchody 1. long 15:38 655,7 - SL 2. long 15:54 654,4 - SL (o 2 ticks nepodržel SL) 3. long 16:03 654,3 - PT celkem: +80$ dnešní dne byl na moji psychiku náročný,protože včera sem udělal mechanický vstup i když sem cítil,že trh půjde přesně naopak a místo PT (+640) z toho byl SL...a když dnešek začal 2x SL,tak sem cítil uvnitř sebe tlak a nepokoj. Ale sem velmi rád,že sem dodržel svůj OP na 100% a nakonec pro mě dnešek skončil v zisku. Ať se daří!

13331

Odesláno

TO ALL: Všem mockrát děkuji za rady, jste moc hodní. Bohužel jsem dnes neměla možnost vše zkusit, vypršel mi Ninja, tak snad v pondělí to prodloužím... ale hlavně jsem chtěla opravdu poděkovat za všechny rady, co se mi zde dostaly (tu)

Odesláno

Musím se přidat k PetraSR, taky moc děkuji všem diskutujícím za příspěvky, je to obrovský posun kupředu (aspoň co se mě týče) hlavně za ty screeny od Kahirose (tu) , moc si vážím traderů co se o své poznatky rádi podělí a nedělají s tím žádně drahoty :)

Colmann

Odesláno

tak všem přeji pěkný víkend, já pro tento týden končím. Dnes celkem 2 obchody.

1. long 15:31 667,8 - SL
2. short 16:21 668,4 - PT

celkem: + 240

sem zvědavý jak se bude dařit mému systému od příštího týdne, kdy ho začínámobchodovat live s lehkou úpravou...dnes by lehce poupravený systém dal výsledek + 1.040$ (+ několik zajímavě ziskových dnů v tomto týdnu)

Ať se daří!

Odesláno

Kahiros taky jsem zvedavy, a hlavne jak to zvladnes s psychikou vsechno brat ale myslim ze to pujde :)... ja dnes 3 obchody celkem +75 usd, s tim ze uz jsem taky lehce poupravil MM, hlavne tim ze jedu uz jen 1K allin-allout ten druhy K na maly PT byl dost kontraproduktivni tak jsem to vypustil prozatim a vystupy ted delam PT-SL, s tim ze dal se vsechno bude vyvijet... Dneska koncim trh uz se tam pekne chopuje, nebo spis zas vypada vic na long.... tak pekny volebni vikend doufam ze se po vikendu zase ve zdravi sejdeme :D

Odesláno

Ahoj,
tak nám skončil velmi zajímavý a poučný měsíc plný volatility (v pondělí je v US svátek!). Po tom záseku 6.5. jsem se nedokázal změnám rychle přizpůsobit, výsledky se zhoršily a tak jsem radši live přerušil. Po úpravách sytému v oblasti MM jsem přešel z TF na NQ, kde i při současné volatilitě bych mohl s odpovídajícím SL obchodovat. SL a PT teď přizpůsobuji podle volatility (ATR) v rozmezí 40-60 USD. Používám dva kontrakty, jeden uzavírám na nízkém RRR, druhý hned posouvám na BE a pak opatrně posouvám dál, zavírám na RRR 1:3. Místo win% teď sleduji spíš loss%. Pokud se loss% daří udržet nízko (cca 40%), tak už money management něco vydělává. Je to celkem dobré na psychiku, "malé" PT jsou časté - vydělávají na stoplosy a občas se urodí i ten "velký" PT a to pak trochu posune equity výš. Na nějaké závěry je brzo, budu dál pokračovat ve sbírání dat na simu a když tak to nějak upravím. No, pořád se je co učit.
Ať se daří
P.S. bude někdo z vás na semináři 5.6.(opce)?

Odesláno

Já dnes na paperu +420USD. Celkem za tenhle týden +1590 USD. Kdybych dnes ke konci nezavahal nad vstupem, tak jsem jeste +200USD. Ale od toho to trénuji.

Tenhle týden byl na TF pro mě první, který jsem seděl vždy od 15:30 -18:00 a simuloval jsem real trading. Byl extrémně úspěšný, backtest mám rozpracovaný, tak nevím zda je to normální nebo ne, uvidíme. Každopádně úspěšnost 74% je přiliš, no uvidíme. Kež by to takhle šlo dále, za poslední měsíc jsem udělal, ale mega pokrok. Systém vyladěn, já také, ještě důkladně otestovat a hurá na to.

Mějte se

Odesláno

.:OMAR:.

výsledek za tento týden je velmi dobrý, gratuluji!...ale neusínej na vavřínech a ještě traderuj cca 1měsíc paper a když během té doby dodržím na 100% svůj OP,tak zkus pár obchodů live abys věděl co to udělá s psychikou. Ono hodně obchodníků při paperu vydělává a live pak prodělávají - obchodovat live je zcela něco jiného,ale určitě si pár live obchodů pak zkus!

držím palce a když sem prozměnu hodíš ty graf (když vstupuješ podobě jako já),tak budu rád - můžem porovnat a přiučit se.

Všem přeji pěkný a pohodový víkend...já už mám svoji občanskou povinnost dnes zasebou

Odesláno

roman06:

sem přesvědčen,že to v pohodě zvládnu ;)....vstupy budou úplně stejné, jen podmínky pro vstup budou za určitých podmínek na trhu pozměněné.

určitě pak dej vědět jak se cítíš s tvojí novou úpravou výstupů....já sem nad tím taky přemýšlel,ale asi to v současné době není pro mě (asi bych se u toho cítil "špatně").

držím palce a ať se daří! (tu)

Odesláno

Kahiros u ceho by ses citil spatne? Prave ze jsem se spis vratil k tradicnimu obchodovani jak tady dela vetsina...

Omar jojo vysledek pekny ale 1 tyden je vzorek dost na nic a zvlast pokud je takovy extra uspesny protoze ti zbytecne dodava odvahu ktere bys mel mit ted spis mene nez vice :) ale jasne pracuj dal dodelej testy a uvidis...
Hlavne ze jsi udelal mega pokrok... taky to citim po ruznych obdobi ze ted jsem se hodne posunul nebo ze ted uz treba mesic stojim na miste..

Kdyz jsme u tech vysledku tak za kveten jsem nemel jeden system po cely mesic ale vstupy byly skoro to same porad a celkem jsem +730 usd na 33 obchodu s tim ze neco je paper neco live a neco 2 kontrakty a neco 1, aby to nebylo tak jednoduche :D ale hodne dni jsem diky volatilite vypustil...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...