Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To kahiros:
Chci se zeptat na TFku jedeš rangebar 15 dlouhodobě nebo až teď co se trhy staly volatilnější ?
Ze screenu jsem vypozoroval že používáš mobilní připojení od Vodafonu - jsi s tím spokojen ?

Děkuji

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

krakra:

RB15 používám dlouhodobě na TF,takže začátek roku nebyl nic moc pro mě co se příležitostí týče :)
když nejsem doma,tak používám mobilní připojení od Vodafone "na stálo" a zatím naprosto v pohodě (tu)

jinak pro dnešek končím, 3x SL a teď koukám,že trh klesá,ale beze mě.

dnes tedy: -480$

ať se daří!

Odesláno

OP opět dodržen, jsem ráda. Akorát mám problém, že mě dnes 2x exekuovalo pozdě. Nástup (kliknutí) byl na open (mám docela rychlé reakce), ale ninja zmrznul a vstoupila jsem až na close, což znamenalo vyhození na BE a 1x SL.
Pokud by byl vstup jen o jeden tick dřív, tak by byl to byl PT a BE. S tím jsem při backtestu taky nepočítala ....

Odesláno

Ahoj Petro,

zkus použít RB predictor, ukáže Ti kde bude close svíčky ( myslím že používáš ranbe bary). Vstupuj příkazem Stop, který dáš o tick výš/níž, tzn. na open následující svíčky. Samozřejmě jen pokud Ti CCI ukazují že se na close vykreslí např. 2v.

Ahoj.

Odesláno

Aha, tak jsem nevěděl že po přiložení obrázku se odešle celá zpráva. No nic, přidám ještě tedy komentář. Obchoduji čistý FinWin s pěti patterny. Dnes byly dva vstupy dle screenu, oba vyšly. Jinak jsem měl ještě jeden dle OP v 15:32, ale jelikož jsem přišel pozdě k obrazovce tak jsem ho nebral. Ponaučení do příště... Za tři dny paper-tradingu jsem plus 850 USD. Obch. deník v příloze.

13321

Odesláno

to athoos: Ahoj, děkuji moc za radu. RB predictor jsem už zkoušela a vstup příkazem Stop pár krát vyšel, ale pár krát jsem ho nestihla vymazat a cci 2v nevykreslil ale do trhu mě to vtáhlo, pokud bych tam příkaz Stop neměla, tak bych do trhu nevstoupila. Proto jsem to přestala používat... nevím, jestli je na to potřeba víc zkušeností a prostě to jen vychytat a naučit se byt rychlejší... A rb predictor mě nějak mate, nedokážu ho číst jelikož se mi de facto pohybuje skoro se svíčkou... zkusím o tom víc načíst a vyhledat někde v diskuzi jeho přesné používání, protože ty opožděné vstupy zamrzí.

Odesláno

Tak potom zkus RBnextopen nevim jestli je to to same... chvili jsem jel FW na RB a stihal jsem to, jde o to ze pokud mas treba RB 8 a vic tak to jde, jenom musis sledovat s kazdym tickem pohyb cci a zhruba si to dopocitat jestli ti to treba vyjde na 2V nebo nevyjde... ale to jenom pokud chces presne dodrzovat FW, jinak stejne vetsina kdo to obchoduje tak spis nejdriv hledi na trh kde by chteli vstoupit a pokud se k tomu kresli zaroven 2V tak to vemes i kdyz to neni uplne presne vecko a tak... chapes...

Odesláno

roman06: A je nějaká možnost průběžného vykreslování CCI? Mě se to vykreslí až na close úsečky, ne když je svíčka ještě v pohybu... "večko" neodhadnu dopředu, protože někdy se nevykreslí vecko ale vodorovna usecka a to nedokazu predikovat... no to je asi docela lama dotaz tak se omlouvám.

Odesláno

Petro,
máš pravdu, nedá se to použít vždy. Někdy je třeba počkat na uzavření svíčky, pak teprve vidíš jestli je tam 2v nebo ne. Taky tam ten stop nedávám vždy. Musí být jasné že při close na úrovni dle predictoru tam to 2v bude, a samozřejmě splněny ostatní tvoje podmínky pro vstup. Pak si tam ten stop můžeš dát. Je to o zvyku. Zkušenější borci tu již psali, že v případě obchodování více kontraktů není vstup marketem ideální. Tak pro případ, že se v budoucnu dopracuješ na tuto úroveň, se Ti vstupy stopem budou hodit :-)

Měj se, ahoj.

Odesláno

to athoos: No toho jsem se bála, že jde o to získat zkušenost .. ale zas aspoň vím, že to není v mé neschopnosti nebo nechápání trhu ale jen v nezkušenosti, což je ten lepší případ. Aspoň vím, kam se můžu posouvat a kde jsou mé obrovské rezervy (tu)

Odesláno

Petro,
Průběžné vykreslování CCI samozřejmě jde, nastav hodnotu "Calculate on bar close" na "False". Pak se Ti CCI bude hýbat v průběhu vykreslování bar - nečeká se na close.

Odesláno

to PetraSR: Zdravím, s těmi rangebary taky docela zápasím. Co se týče toho vykreslování CCI, pokud máš Ninju, tak v nastavení indikátorů je u všech možnost volby "calculate on bar close", když máš FALSE, vše se vykresluje průběžně, jak EMy tak CCI.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...