Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

2 kahiros :

Pekne obchody. V 15:31 mne to uteklo a uz jsem nenastoupil, 15:48 to nebyla situace pro mne, v 16:05... nastupoval jsem o neco pozdeji nicmene mne to vymetlo a ten short (16:51)... na ten jsem si delal zalusk, podobny vstup, ale psychicky jsem to nevydrzel protoze jsem nemel nabitej notebook a prisla takova bourka, ze jsem to radsi zavrel a vypojil kde co ze zasuvky abych neprisel o veskery svuj strojovy park.. takze + nejaky drobny za snahu a pak jsem sel radsi slavit vikendove uspechy hokejistu. ;) Ale bylo to dnes bez smeru (dopo) ... takze ok.

Odesláno

to PetraSR:

ve středu 19. května jsem zobchodovala signál, který vůbec nemám v OP. Navíc obchod dopadl dobře. Nechci být ovlivňována dobrým výsledkem něčeho, co nemám natestované. Porušila jsem plán, což pro mě znamená minimálně jeden den neobchodovat.......

Odesláno

PavelK:
pro mě pondělí nebylo nějak extra divoké (z pohledu mého OP), obchoduji RB15 a tak byl čas zadat vstupní příkaz i potenciál utržit PT

PetraSR:
měl to být PT místo PG (když sem to psal tak byla šílená bouřka a snažil sem se to co nejrychleji dopsat abych mohl vypnout pc a tak sem to po sobě nečetl).

colmann:
screen sem dnes večer hodím, ale když sem se večer koukal jak se choval trh před close,tak se mi načetly jinak data a jeden signál tak není vidět

Rob99:
to já se taky snažil vše vypnout co nejrychleji,jakmile se během pár vteřin zatáhlo nebe,ale počasí bylo rychlejší a po úderu blesku do baráku mi zajiskřila zásuvka a bylo po proudu - naštěstí to nic neodneslo (jen vyhozené pojistky) a tak se jede dál ;)

Odesláno

Zdravim, no tak jak to vidim tak minimalne tento tyden live nepujdu... vubec to nevyhovuje memu OP takze budu sledovat az se trh da trochu dohromady tak treba potom....

Kahiros jsem zvedavy co napises dneska :) kdyby jsi hodil screen bylo by to supr, chtel bych se podivat jak v takovemto trhu se da obchodovat podle tebe... diky

Odesláno

roman06:

no já pro dnešek asi taky budu končit - dnes škoda,že mě nepodržel posouvaný SL.
jinak zatím 3 obchody:

1. long 15:31 624,8 - SL - chybný obchod - nestihl sem v 15:30 dát příkaz short a tak sem vzal hned druhý signál long i když sem tušil, že trh půjde short - takže s tímto obchodem sem nespokojený díky sobě....no i kdybych vzal druhý short signál,tak by mě SL nepodržel a byl by to stejně SL - neštve mě ten SL,ale pokus o rychlé naskočení do trhu bez myšlení
2. long 15:46 618,4 - B/E+1 - posunutý SL dle plánu - trh ho protl o 2 ticks a šel dál up až k PT
3. short 16:18 625,3 - B/E+1 - posunutý SL dle plánu - trh ho opět protl o 2 ticks a šel až k PT

celkem tedy: -160 (ale mohlo být +640)...ale protože na "mohlo" nehraju,tak mě to netrápí, protože sem vše dodržel dle mého OP (kromě 1. obchodu, i když by správný obchod taky skončil SL) a z dlouhodobého hlediska je to ziskový systém

screen hodím večer společně s předchozím dne jak sem ti ráno slíbil ;)

Odesláno

to Petra SR: gratulace k dodržení OP!Položila jsi základní kámen k tvé odolné psychice a disciplíně a teď je potřeba vytrvat a úspěch se brzy dostaví!!! (tu) to colmann a roman06: zde jsou slíbené screeny za poslední 2 dny

13317

13318

Odesláno

Kahiros..... no velice zajimave jednoduche... zohlednujes k tomu jeste neco? Napr trend nebo pivoty nebo S/R? Prijde me az moc jednoduche nebo v cem je nejaky hacek? Ale urcite to nejaky smysl ma to jo :)

Odesláno

roman06:

já razím heslo (a je to i mé přesvědčení), že v jednoduchosti je krása. Když sem systém testoval,tak sem nebral v úvahu vůbec nic (nesledoval sem S/R, trend, pivoty),protože sem si chtěl zjistit robustnost systému=jestli na konci měsíce mám potenciál být v zisku ať je trend či není.....ale v poslední době sleduji pivoty a dělám test jak se u nich trh chová když dostanu signál a taky sem začal sledovat sílu trendu - snažím se systém vylepšit, protože zisků není nikdy dost ;)

a jestli je v tom háček? tak to nevím a ani o žádném popravdě nevím - snad jen důvěra v systém a pravděpodobnost :)

Odesláno

Kahiros:
Díky moc za screeny, právě jsem dokončil porovnávání s mýma, přesně z těchto dvou dnů paper tradingu. Vstupy máme velice podobné, já jenom pro vystupy používám fixní PT (z MAE, MFE). Za dva dny jsem plus 200USD.
Alespoň vidím že jdu správnou cestou.

Ještě jednou, díky!

Odesláno

.:OMAR:. :
¨
pokud ti nějak mé screeny pomohly, tak to sem jedině rád ;)....já mám nastaven pro jeden vstup PT 640$ a pro druhý 400$ (takže pracuji s RRR 1:4 a 1:2,5) s tím, že v poslední době sleduji i to jak se chová trh u EMA34 - v poslední době se od ní často odráží a tak o víkendu udělám test a možná poupravím pravidlo vstupu s ohledem na EMA34 (co se vzdálenosti vstupu od EMA34 týče)

můžeš sem hodit tvůj screen z nějakého dne abych se podíval jak vstupuješ ty?

Díky a ať se daří!

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...