Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

White House aides said Bush would have no particular announcement. He planned to open his news conference with remarks about the situation in Iraq and the strength of the U.S. economy.

takze prepokladam ze nic zavaznyho... minimalne pro nas. Pokud nekecne nejakou pitomost jako tuhle Paroubek :))

Odesláno

BUSHovi radeji neverit, je to takovy americky Paroubek. Radeji jsem vystoupil nez zacal kvakat. Lepsi mensi zisk nez velka ztrata. Nebo taky lepe vrabec v hrsti nez holub na strese.

Odesláno

To Maatej:

Ja jsem skoncil na 2091 az kdyz se to otocilo. Skoda ze jsem zavahal na supporte 2075. O tom cisle jsem vedel ale myslel jsem, ze to bude chvili testovat. Jen to o to brnklo a bylo to zase nahore.

bob

Odesláno

cable
caka sa na BoE Minutes, kde sa predpoklada "that The Monetary Policy Committee is expected to have voted 8-1
to keep interest rates unchanged". :S, kto mi vysvetli cifru 8-1 ?
a kedze anonymni traderi vyhlasuju, ze trh je pretty short :D, predpokladam, ze trh bude naopak - long

eur
predpoklad trade balance na urovni -1,3 az -1,4% je uz asi zapocitany pri urovni 1,2075 az 1,21
kedze v poslednej dobe anomalie z fundamentalnych hlaseni su na dennom poriadku, co bude asi nikto netusi :S

peter

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...