Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zatiaľ to vyzerá na short. Ale uvidíme ako si to zrovnajú tí veľkí :). Je dosť možné, že sa trh bude tiež cukať hore-dolu ako doteraz. Tie výsledky sa dajú interpretovať aj na sever aj na juh, tak ako ja na tomto vlákne ( DarkMan=long, Maatej=short).

Odesláno

Platí to co jsem psal dopoledne, index ceny PPI down - euro se mi moc vývojově nelíbí, a nemohu si pomoct pořád vidím cable na Long..Možná by to chtělo nyní i lehké entry kolem 1,2140-50 na euro..
SID

Odesláno

Tak to jsem to pekne podelal nevim proc ale na IRC nejdrive vyslo PPI CORE +0.5 a pak dalsi zprava -1.4 to jsem z toho jelen a muflon dohromady jak pise SID :D
priste radeji bude sledovat easyforex

Takze z long cable jsem uz venku -30pips a cekam na dalsi moznost tentokrat short ;)

Mira

Odesláno

WASHINGTON, 21.března (Reuters) - Index cen amerických výrobců (PPI) v únoru nečekaně meziměsíčně klesl o 1,4 procenta po lednovém zvýšení o 0,3 procenta, uvedlo v úterý ministerstvo práce. Šlo o nejhlubší snížení cen od dubna 2003, kdy oslabily stejným tempem.

Analytici oslovení Reuters čekali pokles výrobních cen o 0,2 procenta.

Po vyloučení volatilních cen energie a potravin však index meziměsíčně stoupl o 0,3 procenta po lednovém růstu o 0,4 procenta, zatímco analytici předpokládali růst jádrového PPI o 0,1 procenta.

cize 1/1 ;)...mam taky dojem... :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...