Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

já to vidím přesně tak jako včera akorát s tím rozdílem, že čím hlouběji EUR/USD klesne tím hůř pro něj.
Takže pokračujeme v korekci UP trendu z minulého týdne (na denním grafu potvrzeno-9 denní RSI vydalo prodejní
signál), 200 denní linie 1,2048 překonána - jednoznačný DOWN trend. Na druhé straně pořád EURo-pozitivní "štimung",
včera to mohl zachránit L.I. kdyby dosáhl aspoň odhadu, dnes možná PPI, nízké ceny = menší pravděpodobnost zvýšování US úrok. sazeb. Uvidíme v 14:30. :S
  • Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ten Up trend eura z minulého týdne byl výrazně narušen nočním (a spíše pozitivním projevem) prezidenta FEDu Bernankeho a v noci se to dost projevilo. Pokud se potvrdí dnešní předpovědi expertů o PPI (snížování produkčních cen), tak v návaznosti na nízkou inflaci, nebude možné zvyšování úroků až tak moc na pořadu dne. Pořád je pro euro klíčová hranice pro další Up cca 1,2205. U cable pak po včerejší výrazně ztrátě první S na 1,7520, první R je pro cable až na 1,7625. Vzhledem k tomu, bych se dnes snad více soustředil na libru, které by mohla překvapit - pokud půjde přes S a odpolední data PPI nebudou pro Up dolar příznívá, může libra klidně včerejší a dnešní dopolední ztráty smazat a pak by měla i hranici S hravě překročit a směřovat pozvolna k prvnímu R...alespoň tedy doufám. :)
SID

Odesláno

Ja jsem v libre v tuto chvili short, doufejme, ze se to neobrati ;) Uvidime, co ukaze ta inflace. Jestli byl Bernake pozitivni a tomu budou odpovidat data, mohlo by to pekne zatrendovat.

Odesláno

To dzink:
nerád by som prepichoval Tvoj optimistický balónik ohľadne poklesu libry, keďže aj ja som v tejto chvíli short na libre ;), ale na 5minútovom grafe sa tvorí dvojité dno (hranica 1,7462 odoláva). Vzhľadom k tomu, že je to dosť krátky timeframe, tak to však veľa znamenať nemusí (aspoň dúfam ;)).

Odesláno

cable : do 14,30 asi USD neprerazi S3-1,7462, ale smerom hore moze ist dost, az po 1,1520, preto mozno stoji za hriech long :-)

o 14,30 su zverejnene aj Retail Sales CAD, kde predpovede su velmi priaznive, kurz sa tlaci k R1 a ked sa potvrdi CAD a naopak USD PPI nebudu zaujimave, pozicia short ma potencial 100 tickov (po S1). :D

peter

Odesláno

Galant: Neviem, kedy si nastupoval do libry. Predpokladam, ze niekedy pred tym dvojitym dnom a teraz ta asi sl vyhodil. Ja som mal do short nastupit pri 1,7540. Preco to tebe ukazalo az tak neskoro?

Odesláno

To Maatej:
použil som Hansov breakout systém, takže až o 10:00 som zadal EntrySellStop objednávku, čo už bolo skutočne trochu (ak nie úplne :() neskoro a tesne pred začiatkom dvojitého dna. Do večera je však ešte času a FA správ dosť, ktoré môžu všetko zmeniť a dostatočný SL pri tejto metóde, umožňuje predýchať aj takéto dvojité dno.

Odesláno

To Maatej:
čo Tebe signalizovalo short pre cable na 1,7540? Vcelku by mi bodol nejaký nápad ako odfiltrovať nedostatočné Hansove prerazenie. Ak si ochotný, napíš odpoveď do vlákna Indikátory..., aby sme to nemiešali.

Odesláno

Galant: Nepoznam ten Hansov system, takze v tom ti nemozem nijako pomoct. Fakt neviem, co to je. Vlakno o indikatoroch som este necital, ale pocul som, ze tam nie je velmi vela pouzitelnych veci. Precitam to a potom tam snad niekedy hodim moj system (ked tam Sid hodi nejaky svoj:)).

Odesláno

Zas to o tolik nestouplo, prijde mi skoro stejny vysledek jako u CPI (a dolar oslabil) uvidime. Takze ja jsem long na cable protoze ma co dohnat a R1 je pekne na posazene na resistanci takze doufam ze to tam dojede.
Nicmene jsem v FA novacek a trpeve se ucim :)

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...