Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak když nikdo zkusím já svůj komentář.
Ropa by mněla jít mírně nahoru, neb vnitřní Irácký komentář je, že začala občanská válka.
A k USD/JPY Sice bylo řečeno a to i Japoncem, že Fed zvýšil jen málo o čtvrt bodu a další se čeká až květen, červen, tedy slabý dolar.
Můj odhad je ale opačný, že USD bude posilovat. Predikuje to i dnešní odhad ForexSignalNet z
19 March 2006; 22:00 GMT a to jak vůči JPY, tak i pokles EUR/USD.
Chtel jsem se jen podělit s vámi o názor, no uvidíme

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lissakus: (než ti SId odpoví), dnes v noci můžeš klidně spát. Nic podstatného se dít nebude. Teda kromě toho, že očekávám po týdenním UP trendu na EUR/USD potažmo na GBP/USD spíš korekci kurzu a denní grafy tomu napovídají.
Iránská ropná burza pokuď vůbec kdy začne fungovat, nebude mít pravděpodobně takový vliv na dolar jak by si různi
víceméně levicově orientováni "makroekonomové" přáli. Zde vidím v různých dolarpesimistických článcích spíš skrytá
přání než fundované vědomosti. Toto není fundament na kterém se dá stavět. :(
Odesláno

Abych přispěl svojí predikcí na dolar:
Ono záleží na tom na jak dlouhé období je analýza vypracovaná. Momentálně se asi shodneme, že největší reakce na Fx jsou na zprávy o vývoji úrokových sazeb. Konec jejich zvyšování je v USA na dohled, a protože trhy reagují s předstihem, tak se dá ve středním horizontu očekávat spíš oslabení dolaru. Denní grafy už většinou naznačují long, intraday je ještě nerozhodnuto=počítám, že by eur nejdřív muselo zdolat 1,23, jenže jsme už "ujeli" v trendu víc než 300 pips a v cestě stojí poměrně silná TL, takže bych tento týden čekal korekci dolů.
Dlouhodobě byl dolar v tříletém oslabujícím trendu (2002-2004),rok 2005 byla korekce na 38 fibo (kolem 1,1620) takže letos se dá čekat eur long nejmíň někam k 1,27 až 1,29.

Odesláno

Ahoj ,
Viem ze to sem nepatri ale aj tak to napisem.

Neviem ci viete ale australiu konkretne Innisfail zasiahol cyklon o sile 5 . Zhodou okolnosti tam byva moj dobry cesky priatel a nas kolega vo forexe so 10 rocnymi skusenostami ktory pravidelne navstevuje tuto stranku. Uz 4 dni sa neozval tak drzte palce aby sa tu este ukazal. (tu) (tu)

Odesláno

To lisacus:

podobne aj pre AUD/USD (upozornenie pre daily tunelárov!!!: dostalo sa do zóny extrému).

To pacho:

držím palce Tvojmu priateľovi a nášmu kolegovi. Dúfam, že je ok. Daj prípadne vedieť.

Odesláno

Dnešek mi příjde na trhu celkem klidný bez rozhodujících dat (mimo AUD, jehož kurz bude poplatný vývoji situace po cyklonu). Zajímavé spíše bude, zda se pokusí euro a cable překonat hranice prvních R (1,2205 resp. 1,7605). Jak tak na to koukám, oba páry už k tomu nemají moc daleko...
SID

Odesláno

To All: zajímá mě odkud čerpáte informace o vývoji jednotlivých FA indikátorů pro EU a GBP včetně jejich důležitosti, ty z USA jsou jasné. Příklad dnešní Německé PPI Děkuji DavidF

Odesláno

To Sid,
já myslím že ne, 4hod. grafy jsou už hodně "přestřelené" takže to vidím 40:40:20, to je 40, že posílí dolar,nebo bude dál distribuce v pásmu 2140-2200 a jen 20 na další long na eur.

Odesláno

Proč dnes spíš dolů: ve 4 i 2 hodinových grafech divergují indikátory a nad kurzem je silná TL tažená přes vrcholy 1,26 a 1,23, nicméně pokud se eur udrží nad 2050 je slušná šance, že začne silný Up trend.
P.S.: výše zmíněný Joe Ross má jedno velmi platné motto: Neobchoduj co cítíš, ale to co vidíš.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...