Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Docela by mě zajímalo, co je to dnes za novinku - nepustí mi to stopky na 25-30 pips ani náhodou. Na euru nejblíž 40 a na ostatních je to obdobné... :S Taky už jsem toho radši polovičku pozavíral... :)

Odesláno

:)..při zprávách je to vždy náročné na psychiku...Frank zavírám všechen, částečně zavřu i cable a euro, u cable nechám na place tři loty SL 1,7545, Limit 1,7570..u eura dva loty SL 1,1999 a Limit 1,2030 a jdu od toho.. koukám na to, jak doga na ratlíka a stejně nic nevykoukám..
SID

Odesláno

To Namodro
Na live u VT ? U mne No problem..

To Dzink
a máme vystaráno, stopky se postaraly samy..velcí si asi spočítali, že není dobré nechat si padnout dolar moc nízko..Ale dnes nááááramná spokojenost..U Cable dnes prozatím rozsah 163 pips, taky dobrý...

To Glader
alespoň na minilotech to zkus ! Máš, jak koukám dobrou bilanci..

SID

Odesláno

SIDe,
porad nezvladam svoji psychiku a svuj potencionalni maly ucet :( . Vis sam nejlepe, jak asi musi byt zmena z dema na ostro. Zatim nevim jestli to zvladnu. Vezu se jen na trendech. Myslim, ze kazdy, kdo si udela malou FA a mrkne na vyvoj paru v poslednich tydnech, muze pri klicovych zpravach jen vlezt do trendu a na major currencies udelat cca 100 pips.

Jenze porad je to ohrana pisnicka = demo je demo a ostre prachy jsou pot a slzy a tep kadence kalacha :) jak jednou napsal jeden prispevatel na tomto foru

Odesláno

Side,
jo, na live VT mi to ani na jednom páru nepustilo stopku blíž, než 40-45 pips. Na entry před reporty to ještě šlo, ale pak už to nešlo posouvat za cenou. Zřejmě to mají nastavené u jen minilotů. Doteď mi to nikdy neudělalo... :( Než jsem ten zbytek pozic stačil při tom rychlém obratu pozavírat ručně, tak mi to nadělalo pěknou paseku.

Odesláno

Glader: ja jedu taky na demu, jenom fundamenty naostro, a to jenom velmi sporadicky. Po predchozi priprave a stanoveni planu. Ty fundamenty nejsou tak casto, tak se snaz prinutim k tomu plan drzet. Psychika je potvora. Na demu se o tom presvedcuju velmi casto :)
Stanov si nekdy presny plan, jak budes reagovat (napriklad v pondeli je k tomu idealni prilezitost ;) - retail sales s ratingem A- urcite trh rozhybou)
Mas tam 0,8% ocekavani, takze si stanov plan akce a zkus to naostro. Jinak si na tu zatez nezvyknes. Ja obchoduju ted naostro predevsim abych se utuzil a zvyknul si na to, ze pips je dolar :)) Jednou za tyden to zvladnu, a ani u toho uz nemam ten zvysenej tep a podobne :))

Odesláno

namodro: to je divny. Ja jedu miniloty live a mel jsem nasledujici proces:
1/ vstup na 1.1978 long
2/ zadani stopky (tady sla zadat blbe, nechtelo mi to vzit okolo 1950, tak jsem klasicky zadal stopku 60 pips a posouval ji dokud to slo, az pak po asi 5 minutach byla tam kde mela byt)
3/ normalne jsem ridil pozici bez problemu, stop jsem posouval kam se mi chtelo :)
mels ten problem kdyz jsi byl long?

Odesláno

dzink,
měl jsem to na euru, cable, franku a JPY - tedy v obou směrech, a nebyla to žádná chvilková záležitost - trvalo to od reportu ve 14.30 skoro do teď, než jsem pozavíral všechny pozice

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...