Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar Dzinku..

Kde jsi vzal 65.7?
na tady zminenym kanale mIRC uvedli 64.7 ?!? tj. temer trefa odhadu, tj. ten pohyb by asi nemel bejt nijak vyraznej (chapu-li to dobre).

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Deficit trochu výše...pokud někdo z velkých nebude bránit dolar zuby nehty, hranice 1,20 jde brzy do kytek..Euro ještě trochu váhá, ale ten cable je opět zlatý.. :)
SID

Odesláno

Ty fundamentální pátky jsou jako vymalovaný... :), hranice S/R to projíždí už solidně, je třeba posouvat SL a nějaké loty už pro sichr zavírat...i na tom CAD mi to přes AOS S/R něco hodilo..Doufám, že se dnes všichni pořádně nabalili !! :) SID

855

Odesláno

Tezko rict :) Na 2050 vidim rezistenci, pokud to doleze az tam. Kazdopadne by to mohl ovlivnit i treasury budget.
Me pripada, ze nalada je porad vuci dolaru optimisticka, tohle ze trh povazuje za spis prehanku. Uvidime. Kazdopadne pockam, az se udela nejaky rozumny range (jestli se teda udela), a pak teprve budu hledat bod pro vystup, posouvat stopku a podobny ritualni tanecky :))

Odesláno

Jedna dobrá rada: nyní všichni ti velcí horečně počítají, kolik mají v měnách, kolik v dluhopisech a kolik v ropě a zlatu, nastane menší útlum a pokud to dobře spočítají nastane další vlna prodej/nákup u těch velkých..trh bude pár minut všeobecně stagnovat, protože velcí tahouni budou chvíli absentovat...
SID

Odesláno

Sid: diky za radu, zrovna jsem premyslel, copak se bude dit, to preslapovani na miste je docela narocny :)
mam pozici zajistenou stopkou na 1993, uvidime, co to udela. Kdybych jel na vic lotu, uz bych cast dal pryc, ale takhle si holt chvilku pockam.

Odesláno

Dzink: přesně, moc náročný...použil jsem dnes AOS na S/R a při průrazu R jsem přikupoval po jednom lotě na Middle a po dvou na velkých R, už jsem ale třetinu pozic uzavřel, včetně CAD - čert nikdy nespí, zvláště na FX...i když pořád čekám druhou vlnu a přiblížení k dalšímu R... Stopku bych dal klidně u eura na 1,2 nebo pips pod ní...Spíše mne zajímá další vývoj u cable, ten nástup byl až moc raketový...V pět to balím a jdu si zaházet s koulemi ( s těmi dírami).. :)
SID

Odesláno

Jo, Cable je dneska dobry, ale musim zapracovat na psychice :)
Ja jsem na dnesek jednoduse udelal plan, ze kdyz bude deficit vetsi nez 57, pujdu na euru long a dam stopku pod support, no a okamzite po zpravach jsem to tak udelal. Jinak jsem tenhle tyden euro vubec neotviral, rozsah byl tragicky.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...