Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To fxmajko
To je zajímavá taktika, nechat pozici open přes víkend.. :). Další R je na 1,2205, dal bych limit kolem té hranice (tak 1,2202). Když R neprorazí úplně máš 50 bodů doma, když se výrazně potáhne přes ní otevři přes entry (tak kolem 1,2208) novou pozici. Pokud by ji jen atakoval a zamířil dolů (viz dnešní dopoledne) moc na tom nevyděláš a máš dlouhodobě nervy jak to dopadne....je to na tobě.. :)
Viz vrabec v hrsti a holub na střeše.. :)
SID

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Rado
Já nikde přeci nepíšu, že euro prorazí 1,2205, píšu jen o další R na 1,2205 a o tom, že bych to na této hranici nebo ještě lépe těsně pod ní limitnul a kdyby náhodou šel přes 1,2205 entroval bych to předem cca 3 body nad R...OK ?
SID

Odesláno

To Sid:
Side díky moc. Vážím si tvých rad! Teď tvojí strategii budu chvíli testovat s malejma částkama a pak se uvidí. Uvidíme co to eur.Doufám,že se trošku vzchopí a půjde aspoň 50 bodů nahoru.
Každopádně je super takhle moci podiskutovat.
Díky
Pietro

Odesláno

Dakujem Side podla vsetkeho by mal dosiahnut urovne 1,2200 a k tej taktike nechavania pozicii cez víkend.Mal som ju poistenu SL,ale nechal som to ist lebo sa tan vytvorila rastovy kanal a vsetky indikatory mi ukazovali buy tak sa mi zdalo mudre ponechat otvorenú poziciu, cez víkend aj ked viem, ze je to riziko.Zatial som s tým rastom spokojný, ale ako to vidís s USA datami v tomto tyzdni HDP by malo stupat a FED mozno zdvihne urokove sadzby,nie je to navrat k silnemu supportu na 1,200? Ako to ty vidíš

Odesláno

To Rado
Ano, těsně pod R dát limit a mírně nad R dát entry "co kdyby", max. člověk příjde o 3 body ve spreadu, pokud měna nabere vzestupný trend, ale co je doma, je doma... :) a když vydělám 50 bodů nebo 47 bodů až tak veliký rozdíl to není..

To Pietro
Je třeba zkoušet, zkoušet a zkoušet a nehledat v tom žádné složitosti, spíše používat "kupecké" počty.. :). Opakuji, držet úspěšný vstup co nejdéle a posouvat SL a Limity podle vývoje (hrubý orientační bod jsou hranice S a R) a neúspěšné vstupy eliminovat vždy hranicí SL. Teď mám signál na short USD/CAD, jdu to omrknout.. :)
SID

Odesláno

To Pietro
Budiž dnes pochválen CAD, dopoledne signál na buy na 1,2335 limit na 1,237 kolem poledne proražen, 30 bodů x 2 doma, a teď vstup na sell při 1,2350 a limit jsem dal na 1,2320, SL jsem už 2x posunul nyní na 1,234, takže i tady bude min. zisk 5 bodů x 2..
SID

Odesláno

To fxmajko
Středa 29. je ještě daleko, GDP (HDP) odhadují experti na růst kolem 3,7%, ale někde jen na 3,4-3,5%, takže raději asi počkat, jak se to vyvrbí...pokud zvedne FED úroky tak asi o čtvrt % bodu - v kumulaci s růstem HDP by to poslalo euro k prvímu supportu tak na 1,1985, ale to je předčasný soud, do té doby se může stát x-věcí..ve středu budeme chytřejší..

To pietro
Vlastní signály.. :)..ale na to musí každý přijít sám..způsobu nastavení vlastních signálů jsou tisíce..zkus si třeba do Google zadat pojem Parabolic SAR a něco si o tom přečti, hlavně o nastavení hodnot... :)
SID

Odesláno

Nevim co se kde semlelo, ale pekne ten CAD posilil skoro ke vsem menam. Jak rika Sid horska draha jak blazen. Sleduju pouze grafiky(jsem zacatecnik), tak nevim jestli to neovlivnil nejaky fundament.

Odesláno

To Sid:
Zdravím, tak jsem celou noc zkoumal Parabolic SAR a přijde mi jako docela dobrej indikátor. Měním tam různá nastavení. Na kolika minutovej graf ho většinou aplikuješ? a s jakými hodnotami? Mě připadá zatím dobrý docela
0,04, 0,04, 0,15. a 10-30 minut graf. Jo a s jakými indikátory to nejčastěj kombinuješ?
Díky.
Pietro

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...