Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak to si na tom lépe jak já, dal jsem profit na
> cable 10 pips pod 1.8300

a nechal jsi ten profit nebo jsi to zavřel, ono to ještě doběhlo na 1,8297.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID: Když už jsi tady ukázal to zobrazení pivotů, což i pro mě byla berná mince v případě umisťování Entrů, vkládám obr., jak to vypadá u mě. Černá linie- včerejší pivot s uzavíračkou 17 EST... fialová linie- weekly pivot za minulý týden...

1725

Odesláno

Holoubek: dik ale nemecky neumim ani dobry den :)) asi se budu muset na ni podivat mas nejaky moc dobry informace :)

Myslim ze dnes je to uz mrtvola najdu pekny misto kde ji zakopu :)) zatim jsem zavrel jen EUR na +91

Odesláno

TEQA:
Já měl PT na 1,8295, bohužel k uzavřevření pozice nedošlo, protože jsem si neuvědomil 4 bodový spread. Cena sice došplhala přes můj PT k 1,8297, aby se však uzavřela, musela by ještě o 2 body výše. Tohle si ještě budu muset zautomatizovat a počítat s tím.
Takže jsem o chvíli později zavíral ručně....

Odesláno

To Sencor:

pak jsem to na vláknu opravil, to víš ještě to jsou nervy.

To Tuktuk:

u dat vstupuji pouze na entry, takže WCCI v tomto případě vůbec nesleduji, pouze pro výstup - jak jsem napsal.

Odesláno

images
euro pivoty dnes holt dobře zafungovaly....přiznám se, že ale týdenní nepoužívám vůbec...příjde mi to jako moc dlouhé období a méně akční..ale ten minimální rozdíl 2 pipsy mezi včerejškem a týdenním pivotu je na euro skoro až neuvěřitelný...
SID

Odesláno

Preji dobry den,
spis jen technicky dotaz/konstatovani - zrejme engine tohoto fora nezvlada vice nez 299 stranek ... (alespon me strankovani od te stranky nepracuje).
Okamzitym resenim by asi bylo uzamceni tohoto vlakna a otevreni jineho s nazvem napr. "Komentáře a tipy k vývoji měnových párů (2)"

S pozdravem kbtm

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...