Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

peterch:
Taky funguji na demo účtu, který je sice mnohem více nestabilní, nadruhou stranu jsi tam ušetřen mnoha problému, co se dějí v reálu a na které je třeba se připravit. Např. neplnění Entry příkazů a nemožnost zadávat entry v rozumné vzdálenosti od ceny pár minut před zprávami. Dobrý je už v demu zvyknout si reagovat tak 15 minut předem, jestli chceš mít účet u CMS.
SID:
Jaký máš nastavený povolený rozpětí na ENTRY příkazech, při vyhlašování takto volativních informacíí? Nerad bych pak na LIVE dopadl jako Lisakus, který o kousek výše píše, že měl dvou bodové rozpětí a stejně to k uskutečnění příkazu nestačilo. V tomhle případě by mně to docela napěnilo.
To ALL: Jaká je praxe u brookerů provozující platformu MT? Taky občas dojde k nevyplnění entry příkazu a jaký nastavujete rozpětí..?

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holoubek
...v dalších dnech bude ten dolarový vývoj dost zajímavý...nyní asi už začaly menší korekce, třeba začít uvažovat o zavíračce - i malé rybičky (miniloty) jsou ryby..:-)
SID

Odesláno

Holubek kde jsi se dozvedel ze FED naznacil pauzu?

BTW: co se stalo sakris s timto vlaknem je cely nejaky divny nejde strankovat a pravem panelu ve foru je videt misto posledni zpravy nejaka z cervna :)

Mira

Odesláno

images před důležitými daty mám rozpětí 5, ale na euro jsem šel po FEDu ručně, když to nabralo směr - podle dnešního (včerejšího nočního) pivotu (bílé tečky) a plovoucích 200 (modrá) - pořád se tam dnes euro kolem toho pivotu (1,2551) plácalo... SID

1724

Odesláno

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak jsem venku, na GBP/USD vstup 1,8134 a výstup
> 1,8387, spokojenost.

Tak to si na tom lépe jak já, dal jsem profit na cable 10 pips pod 1.8300

Odesláno

Normálně VT s WCCI. Používám při datech WCCI tak, že při zpětném protnutí 300 zavřu polovinu a při 200 zbytek.

BTW: vypadá to, že to počítání stránek na tomto vláknu nad 300 stránek nefunguje

Odesláno

Prosím všetkých čo majú live account na CMSFX.com

nerobil vám live account problémy ked sa zverejnili FED úrokové sazdby ? alebo obchody v pohode otvorené aj zatvorené ?

dík

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...