Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Sid:
Nebylo 1,2310 moc vysoko, když před výsledkama byl usd-cad asi 1,2320? To dáváš teda takhlle krátký rozdíly mezi entrama a aktuálním spotem?
pak ale 8 min po výsledkách projel na 2305.To už jsi order neměl,jak říkáš. Takže, když neprojede entry hned, všechno rušíš?
Pietro

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak teď by mě zajímalo,jak jsi si s tím poradil.. :)
Před výsledkama eur- 1,2075, po nich hned slítlo na 2060 a teď je zpátky na 2090.
Jinyk u výsledků velkej rozdíl proti očekávání. 5,5% vs. 1,5%
fakt nevím, jak bych vstupoval a vystupoval teď
Pietro

Odesláno

To Pietro
Já měl entry na 1,2057 (3 spread body pod prvním odporem), ale bez průrazu... Po 3 minutách to šlo k 1,2185, pak zpět na 1,2178. Tak jsem to stornoval a šel ven, trh byl asi při pátku notně unaven. Ten velký rozdíl na Yahoo uhádli, ale čekal jsem větší pohyb USD k hranici tak 1,2010.. Pořád se to ale pohybuje jen mezi 1. a 2. odporem. Uvidíme co ukáže next week..:-)

S/R dnes byly u EUR/USD:

Resistance 3 1,2140
Resistance 2 1,2100
Resistance 1 1,2060

Support 1 1,1980
Support 2 1,1950
Support 3 1,1900

SID

Odesláno

To Pietro
Německý IFO index dnes v 10,00 hod. může překvapit (92,9 předchozí, prognóza na 93,2), ale souběžně budou zveřejněná data z euro-zony, které už tak optimistickou předpověď nemají. Od rána udělalo euro vs. dolar téměř 40 bodový skok a prorazilo lehce první R na 1,2145. Druhý odpor na 1,2175 může po zprávách směle atakovat a jít na další R 1,2205 (kolem té hranice dám asi Limit). Vidím to na entry buy kolem 1,2170-75, ale ještě zkouknu prognózy analytiků. Podle nich, bych možná "oblepil" i GBP/USD na buy a USD/CHF na Sell.
SID

Odesláno

To Sid:
Tak jsem dal entry na usd-chf 1,2660 prodej,kterej to prošlo, ale pak hned se to vratilo nahoru.Nedokažu vychytat přesnej vstup.Nevim,jak na to? ted mam stop usd chf 2690,tak nevim.
Ty jsi něco dělal?
Pietro

Odesláno

To Pietro
Dal jsem entry na eur-usd na 1,2172 za 2 loty, průraz byl ještě před 10,00 hod. a SL jsem dal bod pod první ranní R na 1,2144. Pořád jsem na té dlouhé pozici, i když už to šlo nebezpečně dolů. Uvidíme, teď mne hlavně zajímá pohyb ropy.. :)
SID

Odesláno

To Pietro
Ropu děláme v jedné lodýnské grupě, ale to je trochu složitější.. :), máš pravdu někdy ropa JPY dost cloumá, ale dolar má někdy snahu vyrovnávat náhlý pokles/nárust cen ropy. To euro mne už štve, pořád se to plácá kolem 1,2160... :)
SID

Odesláno

taky mě ten usd-chf nebaví.stejně asi brzo projede mým stopem.Můžu se Tě zeptat? Někde jsi psal, že 2 roky jsi v profitu.můžeš říci, jak procentuálně? Protože třeba za měsíc vyjádřit profit je strašně těžký. Já třeba udělal za 2 měsíce 100%, ale pak jsem je během dalšího ztratil. Ročně mi to vychází asi 100% teď, ale myslím, že by to mohlo být více podle tvé strategie. Momentálně se těžko dostávám z červených čísel poté, co jsem během dvou dnů přišel o 5ti měsíční práci.Teď se bojím riskovat a to bude asi ten problém.Zajímalo by mě ale pouze obchodování na forexu pro teď. Taky časem přejdu na ropu, zlato a podobně, ale musím si být jistý, že forex zvládám stabilně, což jak je vidět zatím není.
Díky.
Pietro

Odesláno

To Pietro
Těch 20-30% se dá měsíčně v pohodě udělat a s dobrým krytím i bez většího rizika. Pokud týdně (bez spreadu) uzavřeš v průměru 20 pozic s postupným posuvem SL na zisk jen 30 bodů, je to 600 bodů. A i kdyby jsi stejný počet pozic (20) ztratil se SL do ztráty 25 bodů, je to sice mínus 500 bodů, ale pořád zisk cca 20%. Na klíčová data, pokud člověk přečte alespoň trochu seriózní předpovědi a odhady, je úspěšnost tak 60-70%. Na vlastní signály tak 70%. Pak záleží na posuvu SL a Limitu, na jaké hranici to uzavřeš. Někdy je to jen 20-25 bodů, ale v průměru tak 30-50 bodů a u extrému typu schodky bilance, indexy prodeje a nějaké politické souvislosti i kolem 80-120 bodů. Ztráty jsou stabilně ohraničeny SL kolem těch 25-max.30 bodů a vyšší potencionální ztráty na jedné pozici nikdy nemám. Zkrátka, nemusí mít člověk vždycky pravdu v odhadu vývoje kurzu, ale musí umět profitovat na dobrém odhadu a minimalizovat ztráty na špatném tipu.. :)
SID

Odesláno

Ahoj Side, ako vidis dnesne posilovanie Eura,prekroci hranicu 1,2200 alebo sa tato hranica stane silnou rezistenciou,mam nakupene buy EUR/USD od piatka na urovni1,2050 a neviem kde az potiahne?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...