Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

andes:
Slovo "korekce", byly jen takové řečičky co by mohlo být podle nás nejpravděpodobnější. Nicméně podle těchto falešných vnitřních tušení se obchodovat nedá!
Troufám si tvrdit, že pokud obchoduješ podle nějaké korektní obchodní metody, založené na poctivé a aspoň trochu trendové TA, tak jsi dnes nemohl přijmout jediný silnější LONG signál. A jestli, tak jeden LONG na deset SHORTů...

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale %R filtrované přes dvojité modifikované RSI mě prostě nezklamalo i v takovém nezodpovědném přístupu, jako jít proti silnému trendu jaký byl včera a dnes. Pokaždé mi tato TA chytla přesně High i LOW! Překřížení dvou ostře nastavených Jurik´s MA mi dalo signál až po 15pip!

Odesláno

zdravim

som od rana v long pozicii
teraz nie som si isty ako dopadli new home sells, ze ci v propech dolar alebo naopak
moja obchodna metoda mi hovori podrzat long poziciu
ako to vidite vy?
dik

Odesláno

Napriek rastucej urokovej miere a nasledne aj rastu ceny hypotek,predaj novych domov vzrastol.V case rastu urokovych sadzieb je to pomerne citlivy ukazovatel.Svedci o tom,ze hospodarstvo USA je schopne zniest zvysene sadzby a nekladie prekazky dalsiemu ocakavanemu rastu sadzieb.Mne fundamenty ukazuju na posilnenie dolara.

Odesláno

Trh opět velice mrzutě reaguje na evropské dopolední fundamenty. Viz. německý IFO index, který dopadl nad očekávání, přesto EURo ruku v ruce s Librou spíše oslabují. K evropským ukazatelům jsem se naučil přistupovat s hodně velkou rezervou...

Odesláno

Tak dneska tohle:

27/06/2006 14:00 United States Consumer Confidence June 103.5 104.7R 105.7
27/06/2006 14:00 United States Home sales May Mln 6.64 6.75R 6.67
27/06/2006 14:00 United States Richmond Fed Index June 8 1R 4

Už jsem short EUR/USD

Odesláno

tak a teraz by som fakt potreboval nejkaý komentár k tomu čo sa deje ( aj keď mi je to jedno ), pretože ak tomuto niekto rozumie, má môj obdiv. Zaregistroval som totiž odchod ministra zahraničných vecí francúzska... a euro posilňuje - nechápem. Aj technika mi vraví opak. Z opatrnosti som nevstupoval a urobil som asi dobre. Môže sa k tomu niekto múdrejší vyjadriť???

Odesláno

marcus: trhem cloumá nejistota ohledně úrok. sazeb jak v Evropě tak v USA, jakákoliv zpráva ohledně budoucího
vývoje úrok. sazeb přebije jakékoliv fundamenty. Dnes odpoledne zase vyšla zpráva, o pravděpodobné úrok.
pause v USA a tak dokola. Je to už poněkolikáte protichůdná informace a obchodníci se ji drží jako tonoucí
stébla. Obchodovat čistě na základě fundament. zpráv ekon. kalendáře je momentálně riskantní.
Odesláno

to holoubek

aha, tak to som popri dnešnom pracovnom kole neregistroval - to o tých sadzbách v usa. Inak čiste z ekonomického hľadiska si myslím, že sadzby pôjdu hore o 25 bodov maximálne a veľmi by som sa divil, keby sa sadzby tohto roku dostali nad hornú hranicu neutrálneho pásma / 5,5 /. Ale možné je všetko. Akurát mi stále znejú v ušiach slová portfoliomanažera s jednej konferencie, že investori držia dolár viac-menej len kvoli sadzbám, a keď sa zvyšovanie skončí, upriamia sa skôr na deficit. A ten je obrovský... Uvidíme vo štvrtok

Odesláno

to marcus: podle toho co jsem se dočetl se už spekuluje o růstu úrokových sazeb v USA do konce roku na 6,0 % a Evropa zase mluví o 0,5% zvýšení na začátku srpna. Takže se nám nyní shodou okolností pánové bankéři předhánějí v "pobídkách" pro případné zájemce o investice do vlastní měny. Zmatek je to rozhodně slušný, už aby byl čtvrtek... :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...