Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahojky všem,
tak jak dneska vidíte vývoj hlavních měnových páru, při absenci důležitějších fundamentů? Tedy snad jen vyjma Durable Goods Orders v proflánutou hodinu...
Já bych očekával určitou korekci, takže jsem spíše nastražený směrem long.

Odesláno

images: viděl bych to podobně, po včerejší superrally dnes spíš mírná korekce, kdo včera nenastoupil dnes to asi
nedožene, odpoledne očekávám trochu živější obchodování přece je jen pátek.

Odesláno

To mate pravdu s tou korekciou, ale ja ju ocakavam tak doobeda.Poobede po potvrdeni dat by som skor ocakaval navrat smeru na vcerajsok. Ale urcite to bude vsetko s mierov aj napriek tomu, ze je piatok, lebo sa caka na FOMC.

Odesláno

Tak buď-anebo...
Libra i Euro se teď otírají o celkem silné supporty. Kdo té korekci hodně věří, vyplatilo by se nakoupit-cena je velice nízko. Já raději čekám s rozprostřenými entříkami.
Jinak včera to bylo ukázkový, fungovalo všechno, kromě supportů, které cena protínala jak nůž máslem. Holt, členové bankovní rady Bank of England neumírají každý den...

Odesláno

andes: odhadovat směr obchodů je vždy ošemetné i po fundamentech, nejlépe je mít jakžtakž zpracovaný obchodní
systém který dovede směr identifikovat pokud možno už v rané fázi a který je schopen i na ty fundamenty
reagovat.

Odesláno

díky za popis. Já to řeším tak, že %R s periodou 14 mi protne -25 a aby byl signál platný musí mít RSX(9) hodnotu velmi blízko 70 a RSX14 musí být taky v této oblasti. To vím, že trh nepůjde up a pokud ano, SL mě vyhodí. Navíc k tomu sleduju %R(100) a 2JMA + plovoucí pivoty pro alternativní vstupy + trend

Odesláno

Holoubek:
velice jednoduchý systém, který pří zpětném vyhodnocení na grafech vypadá celkem funčně, pokud se to dobře zkombinuje s fundamenty.....
Rozhodně lepší, než obchodovat podle jakési intuice typu: "myslím si, že teď určitě nastanec korekce, už se to musí otočit", apod.... :-)

Odesláno

rhombic1 : to je to o čem jsem mluvil, když máš solidní systém můžeš podle něj obchodovat cokoli i fundamenty ale
obchodovat jen na základě kalendáře při momentální "nespolehlivosti" ekon. ukazatelů je divočina.
A hlavně musí být maximálně jednoduchý, jinak nestačíš vyhodnotit všechny indicie ve stejný okamžik.
Odesláno

images: momentálně se pokouším o maximalní jednuchost. Po stovkách kombinacích které jsem už prošel. Obchoduji
převážně ve směru trendu EMA 55 a MACD stand. nastavení, je tam ještě pár drobností jako vstupy a výstupy
na 10 min (na základě analýzy na 1/2 hod) atd. Doufám, že to ještě pořádně ořežu.
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...