Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sid: Njn, Přiškrcené SL na BE to vyřešily za mě....
Počkáme, až si trh řekne, na který směr má spadeno.
Jsem zvědavý, z kterého prasátka budou dneska velcí vybírat zisky... :-)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

...tomu hovorim americky sen..., ako zvysovanie cien = inflacia = znehodnocovanie meny sposobuje zhodnocovanie meny..., to by svojho casu neprekusol ani taky friedman, rasim, sik alebo i klaus...

Odesláno

tak jsme skoro na datech jako před hodinou. Asi musí Bernake v 17 hod potvrdit posilování USD,vždyť obchodní bilance je lepší než očekávaná , ale velcí asi přeci jen potřebují silnější EUR.

Odesláno

Beda:

Len či vôbec niečo bude o týchto veciach rozprávať. Má mať príhovor na otváracej ceremónii na Massachusetts Institute of Technology. Myslím, že si dá pozor na jazyk a nepovie nič podstatného. ale kto vie...?

Odesláno

Ahojky, tak jak to dneska vidíte? Koukám, že z důležitějších dat snad jen večer měsíční zpráva o státním rozpočtě v USA. Koukám, že nám teď Euro testuje silný Support na 1.2600-1.2585. Pochybuji, že prorazí, spíše čekám, že se vydá opačným směrem. Uvidíme, nejlépe být připraven na vše...

Odesláno

TEQA:
Tohle mohlo být klidně bez pardonu, protože na úrovni 1,2885 taky leží přes cestu hodně silné klády.... :) (support dle daily pivot p., support dle daily pivot p. fibonnaci, no a i silná hladina podpory podlě ČSOB... ) :)

Odesláno

To imagnes:
taky jsem se díval a to mě asi spletlo, nicméně teď je to je na 1,2600 tuhý boj. Jinak člověk by si řekl, že když nejsou žádné data, jak to bude pěkně trendovat...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...