Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rondy
Objednávky obvykle svítí zeleně, tak to možná bude v pořádku (jak se znám tak bych v takové situaci i restartoval, ale nevím jestli to pomůže...). Během dopoledne jsem ale několikrát měl problém se ve VT přihlásit, taky mám pocit, že jim to tam dnes blbne. Nicméně teď mi to jede O.K.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Asi jsem se teď rouhal, že je vše OK. Právě jsem stratil spojení a nemůžu se nalogovat server je nepřístupný a mám otevřené pozice , sice se stopkami ale.. :(

Odesláno

Ahoj,
tak kto zariskoval sell 1,2970 ?? Mne sa to zada ako celkom dobry risk s 30 pip stopkou . Moze prist korekcia aspon 50 - 80 pip . Trh je prekupeny na 4H grafe.Za risk to stoji. IMHO

Odesláno

Mě po zadání např. nákupu za aktualní cenu nedojde k obchodu ani při opětovném protnutí kurzu o mnoho pips a zároveň nelze řádek zrušit. Oj dnes je lépe nezadávat pokyny. Po příchodu na jiny PC mi to dělá to samé. Do dnešního dne jsem byl vždy s transakcemi vyřízen promtně.

Odesláno

to Beda
díky ,za tip již mám natažen VT na novo. Žel je to stejné ,nejde mi uzavřít červené 2 pozice, mám tam již (2*$-240)
na demu. Účet mám otevřen na $100 000. Může to být tím? (Minulý jsem měl na 10 tisic a vše běhalo dobře. Díky

Odesláno

zdravím,
padne dnes eur/usd 1.300?, zdá sa že už sa už trh chystá na bernankeho a tricheta, ako to vidíte?
Ja som mal tiež problém sa nalogovať ako včera večer/ v noci/ tak aj dnes ráno.
peto

Odesláno

peterch: možné je na Forexu všechno ale bude to velmi nepravděpodobné z důvodu dobře vybudovaného obraného
valu před 1,300. Jako vždy u významné psychologické značky se umístují ochrané příkazy neboť právě na této
úrovni se nachází velké množství opcí které jsou takto bráněny. Na překonání 1,300 by bylo zapotřebí prvot-
třídního fundamentu jako např. zvýšení úrokových sazeb :) Ale jak říkám na Forexu je možné vše a když se
dnes Trichet prořekne tak kdo ví.
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...