Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

DarkMan: Ahojky, dle fundamentálních zpráv a nálady na trhu bych dnes s dolarem nešel ani náhodou... Jedině tak na nějaký skalpovaní. Osobně budu od TA přijímat jen LONG signály. Hodně nám s tím může dneska taky zamíchat osmá hodina a proslovy našich "chlebodárců".... :)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Images: jj fundametny jsou proti dolaru ale na cable se formuje triple top :) divergence taky slusna, zatim jeste vaham kdyby melo aspon ISM lepsi predpoklad no uvidime snad to chytne nejaky smer zatim se to placa.

Mira

Odesláno

Rado: To je na kříšťálovou kouli.... :)
Třeba se ti dva vůbec k budoucí měnové politice nevyjádří. Obecně se má za to, že ECB zvedne tenhle tyden sazby o 0.25. Kdyby padl naznak zvyseni rovnou o 0.5, mohl by to být docela fičák. Stejně jako kdyby FED po patečních datech zpochybnil další zvedaní urokových sazeb...

Odesláno

25b je uz v trhu to je jasne, ale analitici tvrdia ze ECB zvysi uroky az o 50b no Boh vie ako to dopadne mat tam hore znamosti hned by som otvaral aspon 20 pozicii :D

Odesláno

Rado
Neboj ani ECB nechce extremne silne euro nerobi to dobrotu v zahranicnom obchode ono ak sa upokoji situacia v Iraku vrati sa vsetko do normalu. Otazkou je kedy sa situacia upokoji hmm. :)

Odesláno

to cubehead:
Za tu stránku pro mobily Tě budu ještě dlouho blahořečit, dlouho jsem něco takového hledal, moc a moc díky! (tu) :D Jestli můžeš, tak to ulož na vlákno Forex a PDA, tam se to asi hodí nejvíce...

to all:
Myslím, že nejpodstatnější na současné situaci dolaru je, že je dost nestabilní a i drobnější neúspěchy by mohly pomoci k proražení úrovně 3000 na EURu a následnému dalšímu dramatickému propadu. To, že Bernanke večer může nějakým náznakem zpochybnit výraznější růst úrokových sazeb, bych po pátku vůbec nevylučoval a to by dolaru určitě nepomohlo, ale americká ekonomika teď nejspíš potřebuje slabý dolar... (čisté nováčkovské spekulace... :))

Odesláno

M.F Napsal:
-------------------------------------------------------
> Rado
> Neboj ani ECB nechce extremne silne euro nerobi to
> dobrotu v zahranicnom obchode ono ak sa upokoji
> situacia v Iraku vrati sa vsetko do normalu.
> Otazkou je kedy sa situacia upokoji hmm. :)
>
> -Milos-

No, já jsem četl dnes na ihned, že silné euro by zas až tak vadit nemuselo.
finweb.ihned.cz/1-10083310-18586440-P02220_d-2d
Milan

Odesláno

Volf
tento Trichcet ma trochu stve sak pise: Trichet, který příležitostně vyjadřoval nesouhlas s posilováním eura, odmítl vznést námitku proti nedávnému zhodnocování, třebaže jej k tomu několik reportérů povzbudilo.

No kto ma tomu rozumiet raz je tak raz tak strasne :D

Odesláno

V demo mi nejde uzavřít pozice (prodej) Eur/usd již pár hodin. Obávám se propadu. Co jsem zadal svítí zeleně. účty mám vysoký, založil jsem si 5x 100 000 $ . Prosím co by jste udělali pro zrušení,uzavření pozice? Zkoušel jsem i odhlásit a přihlásit VT.Marně. Díky R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...