Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus
> záleží kdo bude slavit.., podle mne to skončí
> patem a nakonec se ti dva ParTop-ové budou plácat
> po zádech..
> SID

nestraš nás, je ovšem pravda že v případě patu či pokud se dostane k moci opět levice by urychlilo mé rozhodnutí zbavit se živnostenské přítěže a věnovat se tradingu naplno, všechno zlý je k něčemu dobrý .. ;)

Odesláno

ten propad dolaru měl ale samozřejmě vliv na kurz ku koruně. Koruna rekordně posílila k dolaru na hodnotu 21,76 Kč/USD. Chudáci live účty v USD.
Jinak mě se na demu dnes dařillo velekrálovsky (tu)

Odesláno

Mezi námi Side myslíš si že někdo kdo chce být trader tj. odpovědný sám za sebe, a své obchody, vzdělávat se a mít úspěch by volil levici?? To snad ani tady nikdo nemůže být, osobně so myslím že levičáci by se přímo obrátili na Paroubka, protože jeho heslo je "Budem pracovat za Vás" a netrávili by čas zde. ´Jsem nerozhodný jestli 9 nebo 11, v celku si myslím že je to jedno obě jsou pravicové, a do parlamentu se dostanou obě dvě, ale co čtu tahle po internetu tak má 11 docela velikou podporu u voličů, takže to nebude promrhaný hlas. Ještě ráno jsem uvažoval o 9, nyní se přikláním spíše k 11. Ale nechci sem tahat politiku do vlákna, celkově považuji politiku za jednu velkou špínu, a ta nemá místo na tomto super místě. Mimochodem nejlepší fórum se suprovými lidmi jaké jsem kdy našel.

Odesláno

Forex info cez WAP:

neviem ci tato vec niekomu niekedy pomoze,ale verim ze ano. nikde na internete som nenasiel wap stranky na ktorych by som nasiel aktualne kurzy a grafy.samozrejme s pomocou mobilneho telefonu.kedze vela ludi robi trading popri zamestnani(alebo studiu) asi by chceli mat pocas dna aspon nejake info o aktualnej situacii.tak som si k tomu sadol na pokusil sa vytvorit nieco co by mohlo pomoct.pripadne pripomienky alebo komentare adresujte na moj mail cubehead@centrum.sk. na adrese [bold]forexinfo.php5.sk/index.wml[/bold] najdete grafy na 7 hlavnych parov (EUR/USD,GBP/USD,NZD/USD,USD/CHF,USD/JPY,USD/CAD,AUD/USD) v intervaloch 5min,10min,15min,30min,1h,2h,4h a den s poctom sviecok 50,100 alebo 200.pripadne najdete aj aktualny kurzovy listok.grafy a aj kurzovy listok je vo formate obrazku s priponou .PNG takze to vyzaduje farebny display.predpokladam ze kazdy takyto telefon poskytuje funkciu ZOOM a obrazok bude tak uplne krasne citatelny.osobne by som odporucal pre bezne pouzivanie 50 svieckove grafy a v pripade potreby pouzil aj vyssie pocty.ale potom uz sviecky nie su sviecky ale len tenke ciarky a pri pocte 200 to vypada celkom divoko.ale moze pomoct aspon pri nizsich casoch.

Ospravedlnujem sa ak som to sem nemal davat ale prislo mi to ako najvhodnejsie miesto a nechcem tu s tym zamorovat vsetky vlakna :)

Odesláno

to All:
mám dotaz?když dopadli volby,tak jak dopadli......nezkusíte jít někdo proti CZK při dnešním otevření trhu, nebo je to nesmyls vstupovat hned a radši počkat,jak se trh vyvine?
Mně to totiž přjde jako docela dobrej nápad, teda pokud trh neotevře s nějakým velkým gapem.... Jak to tak zatím vypadá, tak CZK by mohla pár dnů ztrácet...
Pietro

Odesláno

Pietro 001: Upřímně řečeno mně tahle myšlenka napadla asi pár sekund poté, co v sobotu dokončil Paroubek svůj expresivní proslov..... :)
Bylo to stejně arogantní a stejně drzý, jako projevy Zemana, jen s tím rozdílem, že narozdíl od becherováka tomu chyběla lehkost a vtip...
Btw: Jde obchodovat naše měna přes CMS?

Odesláno

To euforos:Ha,ha ,pochybujem,ze majitelov Oandy vzrusuje meno Paroubek. Je to bezny spread.U takych exotickych mien,ako je CZK je to normalne.Raz darmo,pre financny trh sme exoti a aj navzdy (tj.do zavedenia Eura) budeme.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...