Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Po takhle špatných datech má USD našlápnuto oslabovat pěkně po douškách až do večera. S tím zavíráním pozic bych nespěchal... Mně to na demu chytlo na libře a euru jak těsný ENTRY, tak jsem pak ještě dobíhal tu dlouhou svíčku ručním uzavřením. Takže má oblíbená dvojitá pozice na dvou párech. Jedna"skalperská" už je se slušným ziskem uzavřena, druhou poziční držím co můžu....

Odesláno

Sencor Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ani mě se Cable nehýbe a z jiných zdrojů vím, že
> už je za 1,8835.

už se vrací hodnota 1,8800

mám puštěný demo i ostrý

Odesláno

Mne se taky stala takova dobra vec. Mel sem zadany entry pred 14:30. Ve 14:29 mne to projelo 1 entrik, bohuzel ten spatnej a vystoupit z pozice se mne povedlo az po 91 pipsech (nemel jsem nastavenej SL). Celkem hruby. Jeste, ze se mne exekuoval i entry do spravneho smeru, takze sem na tom nakonec vydelal, ale srdce mne pumpovalo o sto sest.

Odesláno

Já naskočil za 1.8692 s celým lotem až když jsem viděl Euro ale objednávku mi stihli potvrdit :-). I SL jsem zadal ale momentálně se nemohu přihlásit :-( abych to vybral ............

Odesláno

Inak sa vam cudujem ze obchodujete cez fundamenti . Je to dost velke riziko hlavne u CMS ktory sice grantuju ze nedostanete gap ale zase to robia tak ze vypnu server. Skoro vzdy to tak je cez fundamenty. Hlavne ty co obchodujete podla TA by ste si mali dat cez fundamenty prestavku. Pokial viem tak aj SID vypina system pre istotu. :)

TEQA : +200 pip

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...