Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pacho Napsal:
-------------------------------------------------------
> Pocitali ste s tym ze vysledky su uz zapocitane v
> trhu ? Mozno nebudu moc priaznive a preto vcera
> dolar oslabil. Netvrdim ze je to tak ale je to
> jedna z moznosti.

pacho je uplně jedno jestlo nahoru či dolů, důležité pro nás je aby to jelo. a pokud možno se to neplácalo. Pokud to nic neudělá, jdu tam topolánkovi hodit papír a počkám na příští týden (tu)

Odesláno

Tyy kraso zbytecne jsem cekal nechtel jsem tomu vysledku verit tak jsem cekal az pak jsem naskocil :( tak doufam ze to pujde UP ale nastesti jsem mel otevrenou Long pozici na cable jeste pred daty.

Mira

Odesláno

Trumb : skor som myslel ze su zapocitane horsie vysledku payrolls ktore sa dali podla tyzdnovych reportoch aj ocakavat. Vcera to mohlo eur posilnit aj prave koli tomu. EUR/USD citlivejsie reaguje na US data ako na EU data. Ja som od vcera long eur/usd 1,2730 a vyplatilo sa. Bolo to na spodnej hranici range tak som to riskol a oplatilo sa . Dnes som dal len stopku pod pivot na 1,2770 ktoru prave teraz posuvam na 1,2830 takze 100 pip je istych . Pred ukoncenim dnesneho obchodovania to zavriem rucne . Takze to bude mozno aj viac.

Odesláno

tak na demu jsem v pěkným zisku, ale na ostrým bída, měl jsem enty jen na libre, na demu jsem je měl i na euru a jenu, už jsem všechno zavřel po takovým skoku se mi demo účet pěkně zhodnotil.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...