Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

aby toho nebolo malo, nech je z coho vyberat :)
Non-farm Payrolls
Consensus Range 150K to 250K
Consenseus 170K
---------------------
Forexnews 110K
ForexStrategy 143K
HVB: 160K
Calyon: 165K
BOA: 165K
S&P: 165K
MarketWatch: 165K
Briefing: 170K
RealtimeFX: 175K
ForexFactory: 180K
BHF 180K
Desjardins: 190K
BMO: 180-200K
HSBC: 210K
------------------

Odesláno

Tuktuk: Díky moc, až budu mít o víkendu trochu více času, přídám do Wiky seriozní odkazy, z kterých čerpám já...
snoopy: WoW, hned shaním prodejce a objednávám jednu folii na 19LCD.... :D

Odesláno

jano: No nevím, nevím, výsledky jsou dle očekávání a trh se teď před 14.30 těžko bude pouště do větší aktivity. S tím PPI v Eurozoně těžko říct, obecně by měla mít vysoká inflace vliv na měnu negativní.
Podpoří to sice ochotu zvyšování úr. sazeb, ale se zvýšením na EURu už trh počítá. Narozdíl od zvyšování v USA, kde každý inflační ukazatel vyvolá vlnu spekulací a tomu odpovídající pohyby na měně.

Odesláno

Přikláním se k názoru, že jestli payrolls budou 170 - 180 k a ostatní data také kolem očekávání, tak to půjde spíše short. Škoda jen, že se to teď drží kolem 2800, protože ať short nebo long, z pásma 2700 - 2900 se asi opět nedostaneme (snad jedině v případě opravdu opravdu opravdu skvělých payrolls (tak nad očekáváními všech, které Dow Jones výše uvádí)), ale myslím, že si dnes jednu z těch hranic určitě osaháme... ;)

Odesláno

Ještě jeden dotaz: Často mluvíte o skalpovacích strategiích. Daří se vám někomu při této volatilitě něco oskalpovat? Vzhledem k nastavení limitů a stopek je to všechno jenom o ruce... Něco jsem v posledních dnech zkoušel a dost jsem si nabil ústa... :)

Odesláno

pacho: Ano, počítal jsem s tím. Vycházím z toho, že za včerejším oslabením stojí evropské úspěchy, ale dnes je vše naladěno pro dolar (situace na trzích komodit, akcií...) a neutichající spekulace o možném výraznějším zvýšení úrokových sazeb v USA. Řekl bych, že stačí malý impuls (dosažení očekávání), aby dolar posílil. Pochopitelně, že v případě nenaplnění očekávání se může stát cokoliv, v tom zcela souhlasím. (tu)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...