Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jano: Doufám, že se mně z toho podaří do jedenácti aspon s malým ziskem vypadnout. Ocekavana data pro Evropu vypadaji pozitivne. Kazdopadne do 14.30 stejne zadnou velkou rybu necekám. Mozna by bylo lepsi neobchodovat vůbec... Nadruhou stranu by zase byla skoda nechat si neco utéct, na Forexu se vyplatí být pořád ve střehu.... ;)

Odesláno

images:
A ak skutocny vysledok dopadne lepsie ako sa ocakavalo, ale zaroven bude horsi ako naposledy, tak nastane aky pohyb? Up? Down? Alebo ak skutocny vysledok dopadne horsie ako sa ocakavalo, ale zaroven bude lepsi ako naposledy, tak?Ako to vsetko spolu suvisi na pohybe down, up?

Odesláno

Jano:Tak už jsem z toho venku na PT+25. :)
mill: Moc rád bych Ti dokázal na tuhle otázku uspokojivě odpovědět. Kdyby ano, nejspíše už jsem velice bohatý muž.... :)
Zda UP, nebo DOWN záleží na spoustě dalších faktorů. Jedna věc jsou výsledky, druhá věc je, jak si to přeberou ti co tahají za nitky. Chce to trochu citu a praxe, správně si výsledek interpretovat a dokázat odhadnout následný směr a sílu pohybu. Jako začátečník by ses měl spíše soustředit na čas, kdy se důležitá data zveřejňují- aby jsi to neprošvihnul a pak se přizpůsobit trhu. Cest je několik, to už záleží na kokrétní strategii (entry, čekaní na trend, fund. skalping, atd. atd.)

PS: Samozřejmě selský rozum je zlatý, pokud se dnes zvýší průměrný přijem, sníží nezaměstnanost a nad očekávání vytvoří nový počet pracovních míst, kam si myslíš, že dolar půjde..? :) Bohužel, když je takhle více dat, často se jeden výsledek pere s druhým.

Odesláno

Uvedu zajímavý přepis:
"Pro dnešní obchodování bude bezesporu nejdůležitější výsledek amerických payrolls. Vzhledem k horšímu vývoji žádostí o podporu v nezaměstnanosti vidíme potenciál spíše pro negativní překvapení. Trhy jsou však stále pod vlivem jestřábího záznamu z posledního zasedání Fedu a budou chtít vidět jednoznačný signál, proč už dál americké sazby neporostou. Pokud bude výsledek nakonec spíše neutrální, vidíme jako pravděpodobnější možnost, že dolar rozšíří krátkodobou pozitivní korekci z posledních dní a na jeho další výraznější oslabení si ještě budeme muset počkat."

Odesláno

jano:
HeHe, můj šéf má kancl hned vedle a taky sem chodí často na návštěvy... :D
Ještě že mám monitor velice šikovně umístěn a ALT+TAB funguje tak bleskurychle... :)
Nejhorší je, když přijde na pokec třeba v takový čas, jako je 14.32 :D

Odesláno

K US datům:

"Pokud zveřejněné číslo bude kolem 200tis, lze očekávat výraznější dolarové zisky; horší číslo pod 150tis povede k výraznějším ztrátám, jelikož data z trhu práce jsou důležitým faktorem při rozhodování Fedu o dalším zvýšení sazeb, na což je eurodolarový trh velice citlivý."

Odesláno

images:
tie us data, pise sa to aj na tuzemskych serveroch, tiez som o tom nieco cital. A este mam otazku k urokovym sadzbam. Ked sa aktualne zvysia, tak co sa stane z eur/usd? (tu) alebo (td)? :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...