Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ale pokračování správným směrem uvítám víc... ;) Aby toho štěstí nebylo tolik, tak mi to napíchlo entřík na 2824 (zatím se dostal nejvýš na 2823...), takže (tu) (tu) (tu)!!! Tlačím to i očima...

Odesláno

cable:Já mám teď stopku na 1,8650 je to 10 pips pod modrým sidovým plovoucím pivotem a cca 20 pips od ceny, pomalu přestávám věřit. limit mám 1,8710 , kdyby se to náhodou utrhlo nahoru a teď se du mrknout na telku a relaxovat. ať si trh trhne nohou :D

Odesláno

trumb
zavřel sem pozici na +40pips a kašlu na to. jdu se koukat na pohádku, ať se kapku vodreaguju od těch Pablbků a Tupolánků. Mimochodem pan premiér dnes lhal-ten jeho kámoš Ďurička či jak se jmenuje nejenže má jachtu, má taky celou firmu, která jachty půjčuje. Koukal jsem do obchodního rejstříku:)

Odesláno

lisakus: Ahojky, evidentně používáš tu malinko starší a odlišnou verzi Woodie CCI. Já má verze 3 a u jedné jsem zjistil, že se tam dejí najít podobné "artefakty" .... :-) Koukám a mám tam hodnotu 1100, to je úplný nesmysl... :-))
Poslu Ti na email asi toho nejsolidneji zpracoveneho WCCI. Kdyz by jsi kouknul ve VT na standartí CCI, zjistis, ze taky pracuje spolehlive.

Odesláno

Tak jsem to přišel po pohádce zkontrolovat a zjistil jsem, že jsemo nic nepřišel. Zavírám, balím a jdu se ještě mrknout na ty Pablky a Tupolánky na Novu. A chlapi - zítra s rozvahou!!! Vhoďte to tam pravou rukou, abychom za nějaký čas náhodou na forex nepotřebovali třeba devizový příslib...

Odesláno

Na světě je málo jistot, čím jsem si však příjemně jist na těchto stránkách, je to, že určitě žádný obchodník na komoditních a devizových trzích nebude volit komunisty... :D

Odesláno

Vcera som zu zazrel Easy Forex. to je nejaka stranka? Alebo co to znamena? A kde to najdem? A este co urcuje, akym smerom bude vyvoj kurzu, myslim spravy. Ked bude vysledok horsy ako sa ocakaval, tak usd pojde up? Alebo ked bude vysledok horsy ako naposledy? Nejak nerozumiem presne tomuto.

Odesláno

mill:
www.easy-forex.com/en/Forex.FinancialCalendar.aspx
Když pominu Reuters, mIRC, či jiné nekonvenční pomůcky, tak je to asi nejrychlejší stránka na zveřejňování výsledků.
Obecně- největší pohyb vyvolá taková zpráva, kde se předpokládaný výsledek co nejvíce liší, od toho skutečného. Velkou vypovídající schopnost má samozřejmě i porovnání s výsledkem za předchozí období.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...