Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to euforos a ostatní

kluci vždycky když vám do udělá to že vás to vyhodí na SL o pár pis a pak se to vrátí a pokračuje stejným směrem tak se podívejte na zeď za sebou, nebo směrem ke stropu zdali tam není nějaká mikrokamera, popřípadně si otočte monitor na druhou stranu, aby Vám ti velcí do něj nekoukali, alespoň mě to pomohlo. :D

ted vážně, pokud vstupuji na entry / zprávy tak na libre mám sl 35-40 protože se to často chytne na high nebo low svíce, oproti tomu když jdu ručně si počkám na vhodný okamžik svíce a dám sl klidně 25. Libra skáče více než ostatní páry = větší zisk nebo větší ztráty, v souladu s tím musí být i větší SL. na ostatní párech mám o 10 méně než na libře tj. 25-30 při entry zprávách a při výběru vhodného okamžiku klidně jen 15-20.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> Někdy pomůže, když ses rozhodl do toho skočit,
> napočítat do 10.

to je dobrý nápad, to mě nenapadlo, je pravda že takové ty nenaplánované obchody kdy člověk do něčeho skočí jen pro to že se něco pohlo rychle o 20-30 pips jsou ty nejrizikovější, ale praktikoval jsem je jen ze začátku své obchodní činnosti, nyní se snažím všechny vstupy promyslet předem abych jednal "racionálně" :)

Odesláno

Zlatý Easy Forex a jejich rychlost uverejnovani zprav. Tentokrat byli tak rychlý, že jsem do toho stihnul naskočit ještě dříve, než se to rozjelo. Kéž by byly všechny zprávy tak jednoznačný, že by se dalo tímhle stylem obchodovat... :-)

Odesláno

taky sem naskakoval růčo na libře , bohužel až na 1,8595 , ztratil jsem čas listováním v reuters, easy byl ted opravdu rychlý, entry sem měl ještě o kousek dále, jen doufám že ostatní / myšleno ti velcí/ j(ako třeba SID) uvažují stejně, pokud ne tak bude SL.

Odesláno

Já když viděl ty výsledky, tak jsem neváhal ani sekundu a hned klikal jak blázen.... :)
O kousek výše jsem měl ještě entříky, které jsem si taky nechal semlít, takže dvojitá long pozice. Z toho k jedné se chovám jak ke skalpovací a druhou držím co můžu.
V tomhle případě už mám skalpovačka dávno zavřenou, tam reaguji při sebemenším pohybu zpět a nestydím se vzít i 10 pips... Na tomhle pohybu káplo v podstatě více... :)
Snad mně to na druhé pozici nezkazí SL aaaaaa- už se nám to rozjelo... (tu)

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> taky sem naskakoval růčo na libře , bohužel až na
> 1,8595 , ztratil jsem čas listováním v reuters,
> easy byl ted opravdu rychlý, entry sem měl ještě o
> kousek dále, jen doufám že ostatní / myšleno ti
> velcí/ j(ako třeba SID) uvažují stejně, pokud ne
> tak bude SL.

Ó díky SIDE věděl jsem že do toho půjdeš s námi a že nás malé podpoříš. :D

Odesláno

images: BE - BreakEven posunuti SL na vstupni cenu tak aby jsi maximalne zkoncil na 0.

Kam myslite ze to muze az stoupat (cable)? Zatim jedu s TSL 35 ale mam nutkani mu dat vetsi prostor kdyz to ma takovou silu

Odesláno

Já jsem u ostrýho účtu cable dal profit na 1,8740 předpokládám že libra si dnes neutrhne ostudu a dá si svých 200 piv, na demo účtu na cable 1,8750, euro 1,2840 a yen 112,10 ale, určitě si neberte ze mě příklad.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...