Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

EUR je dle TA také spíše short, ale zdá se být přeprodané. FA je ale v tomto ohledu asi důležitější, ale nic to nemění na tom, že po 16.00 může short trend samozřejmě pokračovat :)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

trumb:
vedel by som ti porozpravat o par obchodoch kedy som mal pocit, ze by to uz, uz malo ist opacne...
A ono sa to sakra nie a nie otocit. :)
My sa ale musime zariadit podla trhu a cakat na rozhodnutie vacsiny.

Odesláno

a co ty jano? jak na tom seš
já sem trošku možná bláznivě v pozici na cable, zatím +24pips ale nikam se tomu moc nechce(posunu SL na nulu). Spíš se to tlačí furt správnym směrem (=short), ale jako by tam někdo stál a kladl tuhý odpor:)

Odesláno

euforos:
dnes som na cable uz short bol, ked to prerazilo S1, potom to lyzalo SL, az ho prelyzlo ku entry a siel som long. No a ako vidis podla terajsieho kurzu, znova padol SL. Takze cakam na 16:00, pripadne to necham az na zajtra.

Odesláno

jano: jasně, přesně tak to je. Rozhoduje imaginární většina (asi kapitálu a nikoliv hlav...). A taky jsem se už v nejednom takovém odhadu spálil. Když ale mám nějaké přesvědčení a výjde, pak se mi daří dosahovat lepších výsledků. U té opačné varianty je naopak všudypřítomný strach, že už to přece musí skončit a pak vystupuju předčasně. Tahle debata mi pak pomáhá se té druhé varianty nebát, přijmout ji, uvěřit jí jako možné. Díky vám všem za obě (za debatu i short alternativu) :)

Odesláno

Jano
do řitě, vidíš co se teď stalo na cable...já bych se na to......po tom, co mi to vyhodí stopku se to pustí pěkně zase short....začínám mít paranoidní představu, že trh mě nemá rád :S asi by to chtělo nějak vylepšit mou stoploss politiku.ale jak?

Odesláno

euforos
predbehol si ma v tom co som chcel napisat ja. Niekedy vie tesny SL poriadne nasr.. Rovnako ako moj vcerajsi ked ho vzalo o 1 pips a znova to slo spravnym smerom. Nic take vazne sa nestalo, mal si ho na nule a keby sa to po spravach otocilo opacne mohlo to ist do minusu.
Ja tiez casto drzim stopku na kratko a potom hlavne po spravach ma to vyhadzuje a ja penim ako besny pes.
Teraz radsej ako na nulu posuvam stopku podla 5 min. grafu.

Odesláno

jano
já se asi na zprávy vykašlu a budu je ignorovat. dycky když s nima nějakým způsobem počítám, tak se stane něco podobnýho. Třeba teď sem měl zisk 24 pips (kama šla dolů, bylo to pod pivotem, Ehlers instant trendline dolů, LRMA dolů...nic nenasvědčovalo obratu), podle strategie mám posouvat na 0 až na +30 pips. vzhledem ke zprávám sem to dal na nulu. Nevím jesi je z dlouhodobýho hlediska lepší dávat před zprávama na nulu, nebo ne. vyhodilo mi to tu stopku o 2 pipse :(

Odesláno

euforos
ja tiez ked sa divam do dennika, pat z mojich ziskovych obchodov skoncilo na nule alebo na 10 - 30 pipsovom zisku. Pritom keby som tak nepritiahol stopku islo by to o cca 70 - 140 pips dalej.
Ale mam aj ziskove obch., ktore SL zachranil v pravy cas. Myslim, ze aj tento problem sa casom poda, len treba trochu citu, kedy stopku pritiahnut viac, kedy menej.

Odesláno

tequa
a vysvětlil bys mi, jak přesně tohle děláš (měříš korekci+spread) +jak posouváš stoploss dle zisku? kdyžtak na euforos@seznam.cz, abysme to tu nespamovali. můj největší problém je asi v tomhle+jak vystoupit. ale to už sem myslím (aspoň teoreticky) dobře vyřešil krosem dvou LRMA když je kama flat. dík

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...