Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

lisakus: S PT to byl velice dobrý odhad, já jsem zavíral až ráno po probuzení ručně. Vypadá, že to chce jít ještě níž, ten sestupný trend je tak výrazný, že jsem neodolal a nakreslil jsem si do grafu trendovou linii, což obyčejně nědělám.... :)
Nuže, počkám si teď na data z Evropy, můžou s tím pěkně zamíchat.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nevím zase tam vidím jak se libra šprajcla na 1,8604 a euro 1,2750, lidi maj rádi tyhle kulatý cifry, pokud budou zprávy z evropy ok tak předpokládám že to popádí asi opačným směrem. když klesla nezaměstnanost i v německu tak předpokládám že evropa na tom bude taky dobře. moje představa / spíš přání/ dnes asi tákováto, zprávy z evropy samé ++, odpoledne usa samý -- takže večer se sejdeme tam kde jsme byli včera, euro na 1,2900 a libra na 1,8850 :D

Odesláno

trumb: Jaký večerní propad..? Nebo víš něco, co by nám unikalo....? :)
Jestli vycházíš ze spekulací na tomhle fóru, tak ty ber s rezervou. Píše zde většina začínajících traderů jako já, takže jsou to často spíše takový zbožný přání, kam by se to mělo pohnout... :)
Každpádně Sidovo doporučení bych rozhodně nepodceňoval. A je tady více lidí, co se vyzná.
K tomu dolaru- Setrvačnost současného dolarového minitrendíku je hodně silná. Dopolední data z Evropy dopadly vcelku dle očekávání, nic co by vyvolalo EURO náladu se nekonalo. A hlavně, jak píše Tuktuk, tak včerejší záznam z jednání bankovní rady Fedu podpořil předpoklad, že sazby ještě stoupnou. Navíc nám klesají ceny komodit, hlavně zlata, to je pro dolar taky vzpruha...
Důležitý bude dnešní výsledkek ISM, ale ještě důležitejší bude zítřejší nezaměstnanost...

Odesláno

Ajaj, dolar prolomil na euru hranici 1.2750 a já měl kousek pod zapomenutou prodejní objednávku. Sice jsem do 16.00 nechtěl nic otevírat, ale zkusím to s těsným SL podržet.....

Odesláno

to images: Beru to s rezervou a je to jak říkáš - nevím o nic víc, než o čem se tady bavíme... Ale přesto se nemůžu zbavit silného pocitu, že by to mělo jít long (a jako nejnováčkovatější nováček taky varuju ostatní, aby se tím příliš neřídili :) . Evropská data jsou výrazně lepší už nejméně dva dny. Je pravda, že zlato jde dolu, ale proti tomu ropa nic moc a am. akcie spíš klesají. Ten signál se zvýšením úroku o 50 bodů je asi fakt silný, ale zasedání Fedu k tomu je až koncem června, vše může přece dopadnout jinak... Takže ten večerní propad v minulém příspěvku je spíš moje sázka na to, že jestli ISM dopadne hůř pro dolar mohlo by to jít až k 2900, jestli dopadne dobře, pak bych na short tak dlouhý sestup nečekal... Vaše reakce na tento názor jsou vřele vítány... (a předem za ně všem děkuji...)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...