Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lisakus: I já jsem hodně rychle přehodnotil situaci a s mírnou ztrátou 15 p. naskočil na Libře i Euru do opačné short pozice. Jsem zvědavy, jak si to poradí s nadcházejícími Supporty. Zatím to vypadá váhavě....

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> Lisakus: I já jsem hodně rychle přehodnotil
> situaci a s mírnou ztrátou 15 p. naskočil na Libře
> i Euru do opačné short pozice. Jsem zvědavy, jak
> si to poradí s nadcházejícími Supporty. Zatím to
> vypadá váhavě....
>

vypadá to že nebude asi nic, počkám 20 minut pak se rozhodnu jestli to nechám japoncům napospas s krátkým SL nebo to sprovodím ze světa vlastní rukou.

Odesláno

Do těch supportů to teď buší celkem vydatně... :-)
Myslím, že to tam moc dlouho nevydrží, buď průraz, nebo otočka zpátky. K mé dnešní smůle čekám spíše tu myšku. SL mám hodně tesně.

Odesláno

myslím že japonci tomu pomôžu short ale nečakám nejaký výrazný pohyb. Preda len zvyšovanie sadzieb v EU je blízko a z USA zatiaľ neprišiel žiaden výrazne jasný signál čo bude ďalej.

Odesláno

Kdo šel včera spát short na EUR a GBP, a neměl příliš krvelačně utažený SL, tak může být dnešní ráno relativně spokojený....
Dnešní den na data celkem zajímavý, v jedenáct máme v EUROzóně GDP a nezamestnanost a odpoledne by mohl být hodně volativní ISM Manufacturing, pokud výsledky dopadnou jinak, než očekávání...

Odesláno

byl jsem v noci short jak na euru tak na libre, jízdu mi ukončil profit na libře na 1.8650 a na euru na 1,2770, skoro jsem to trefil přesně ;) takže ráno když jsem vstával už bylo vše zavřeno, libra se ovšem tváří že by se jí chtělo ještě níže (tu)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...