Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jano
Dnes mimo spotřebitelské důvěry a možného poklesu (předpovědi ze 110 jen na 100) nic zajímavého není, ten avizovaný change na postě min.financí dost trhem zahýbal, nezbývá než jen čekat až se trh "vyblbne" a hlavně co na to USA, které se teprvé probouzí po svátku... Pokud amíci té zprávě nebudou přikládat až tak velký význam, očekávám obrat.., ale do toho ta nižší důvěra...těžko říct..
SID

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jano: Zajímavá stránka, přesto že komentářema a aktuálníma novinkama zrovna neoplývá... Ostatně s tou rychlostí uveřejňováním zpráv, mají problémy všechny tuzemské stránky. Přesto se na nich dá najít spoustu zajímavých, užitečných a aktuálních informací. Viz. tu co jsem uváděl ráno. Pokud by jsi znal ještě nějakou kvalitní slovenskou stránku, tak budu rád, když mně odkaz na ni pošleš e-mailem. Já mám zase velice solidně zmapovaný veškerý český stránky, tak můžu dát k dispozici odkazy....Kdo však zvládá dobře AJ, nemusí tohle řešit... :-)

SID: Ten aktuální komentář byl z jednoho českého webu, kde každý ráno rozebírají předchozí den na FX, upozorňuji na důležité fundamenty, náladu na trhu, možný vývoj hlavních páru, ale hlavně tam celkem přesně uvádějí hladiny S/R na aktuální den. Je to jedna ze stránek, z které teď čerpám při vytváření toho již zmiňovaného prográmku na S/R... Odkaz Ti pošlu na e-mail, ať si můžeš udělat obrázek... (tu)

Odesláno

images:
Zo slovenskych a ceskych stranok poznam len tuto a este jednu cesku od galanta, ktoru urcite budes poznat, preto ak by som ta mohol poprosit, pomohol by si mi ich zaslanim.
Anglicky totiz zatial neviem, ale liecim sa. :)

Odesláno

SID:
Myslím, že už nic posílat nemusím... :D
Ruku na srdce, sice jsme velice šikovným národem, ale hodnotných stránek o FX v našem jazyce, se dají spočítat na jedné ruce a to ani člověk nemusel mít všech 5 prstů..... :-)

Odesláno

Jano: OK, navečer Ti pošlu e-mail s těmi nejlepšími odkazy, co se mně podařilo za těch pár měsíců hledání poskládat... Pár stránek je velice dobře použitelných, když aktualizuješ v ten správný čas a ten člověk, co se tou sekcí zabývá, zrovna nezaspí... :)
Umět Aj je skoro povinnost, taky studuji. Každopdáně aspoň, že umíš dobře česky.... :D

Odesláno

Na EUR i GBP teď přišel druh svíčky, kterou pracovně nazývám "vymetač SL"... :) Většinou "zapracuje" celkem spolehlivě...
Naštěstí už mám svoje ranní ziskové LONG pozice dávno uzavřeny...

Odesláno

Přeji hezkou středu, tak jak to dnes vidíte..?
Řekl bych, že dneska je těch dat možná až moc, zvláště dopoledních z Evropy a mohlo by se to hodně prát.
V každým případě budu hodně číhat v osm hodin večer... :)

Odesláno

souhlas, ty dopolední data na můj vkus až moc pohromadě, taky libra se podle toho taky tváří, německá nezaměstnanost dopadla lépe, ale rozhodující bude asi 11 hodina pro euro a entry na libru dám za chvíli.

Odesláno

Na EUR/USD je silná resistance na 1.2920, tak bych viděl entřík někde kousek za touto hodnotou. Klíčový bude už proražení 1.2900, postup na 1.2908 a hlavně udržení psychologických 1.29...
Zatím to tedy vypadá na opačný směr, ale dat je ještě hodně, takže kdo ví....

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...