Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jano
no, snad dnebudeš litovat. na druhou stranu-odvážnému štěstí přeje:). jinak můj systém má úspěšnost necelých 60%, ale bohužel nejde zautomatizovat:(. ale ono je to stejně naprd automatika. začínám přemýšlet, že si vymyslím něco jednoduchého. ráno k tomu přijdu, něco spočítám, nastavím entry, stopky a limity a půjdu dělat svou práci. kdybys o něčem podobném věděl....tak se prosím poděl:). třeba něco s pivotama, to mě připadá jako docela dobrý, ale moc s tim neumim.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Maatej
o breakoutech toho moc nevim, jediná věc co o tom vím je, že to má obrovský drawdown, takže potřebuješ megaúčet a já bych rád začal s 1000USD, možná nějaká modifikace by se dala....Nicméně na to mrknu:)

Odesláno

euforos
mat tak 60% uspesnost, chodim s blazenym usmevom na tvari. :)
AOS nepouzivam, ziadny som totizto ani netestoval. Riadim sa hlavne S/R urovnami, dnes som zacal studovat pivoty, ale mam v tom trocha chaos.
Ako pise Maatej, Hans je tiez zaujimavy a uvazoval som o jeho pouzivani. No od zaciatku som cvicil Triple screen a nejako nemam chut sa ho vzdat. Nakoniec, niekde tu mam o nom aj zabudnute vlakno. :)

Odesláno

Tak dnešní den máme ve znamení GDP. Uvidíme, co to přinese za skoky. Poslední dny jsou ty grafy celkem rozhýbaný.... Můj dotaz se týká toho, zda by mně někdo ochotný vyvsvětlil, co přesně znamenají jednotlivé sloupce komoditních a akciových indexů, ze stránky na fxstreet. Pro vysvětlení přikládám obrázek. Předpokládám, že tady bude tápat asi více lidí. (Momentálně to chápu tak, že první tři sloupce se týkají aktuální ceny. Ale proč je číslo v prvním a třetím sloupci stejný a co značí druhý sloupec? Čísla v čtvrtým a pátým sloupci nejspíše znamenají odklony aktualních cen v procentech, ale rozdíly od hodnot z jakých období....? Šestý a sedmý sloupec značí nejspíše nějaký minima a maxima, ale z jakého časového úseku? No a poslední sloupec musí být jedině čas, kdy byly tyto hodnoty aktualizovaný.... )

1530

Odesláno

Dnes obchodujete podla TA, alebo idete cakat do 14:30 na US HDP?
Stranky z ktorych odpisujem S/R ich uvadzaju v dost velkych vzdialenostiach od aktualneho kurzu a neviem coho sa chytit.

Odesláno

jano
no nějak tak a protože se snažím brát každý signál systému, protože jsem to v minulosti nedělal a vždy se to vymstilo, tak mi teď roste ztráta. ty murphyho zákony fungujou-když to nedělám pořádně, tak mě to trestá a když to dělám pořádně, tak taky, ale uplně opačně:). já bych se na to..... :( No, to zas né, na to mě moc přitahuje

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...