Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak aspoň po 16:00 dačo vyšlo podľa predpokladov (New Home Sales), keďže CAD nejako nevyšiel. Nebol to veľký pohyb, ale holuby a vrabce... :). Veď to poznáte.

To marcus:
...inc ma manzel nepochvali asi :D...

Že by mi ušlo, že máme medzi sebou ďalšiu Forex-dámu? :) Alebo len preklep?

Odesláno

Dnes som nasr..y ako maly Jojo. Mal som v praci nieco s PC a zmeskal som cable. Naopak milo prekvapeny som s EUR/USD kde som este predtym stihol zadat entry. Tak snad to zatiahne aspon to. :)

Odesláno

jano: nj, ja za tym aj sedim a aj tak nic z toho. Mam system, ktory nema rad rychle zmeny smeru, vzdy mu to chvilu trva. Najprv som nestihol ranny nastup long, potom short po 14:30 makre, az po 16:00 som siel long, snad to dojde az na moj TP na 1.8641.

Odesláno

jano
z toho si nic nedělej. já dnes na cable 2 zisky 1 ztráta a pak sem si řek, že dneska už né a pak se to vydalo na jih a já u toho nebyl....ať žije zákon pana Murphyho. nemůžu bejt přeci online celej den od rána do noci. no a zrovna když si řeknu dost, tak přijdu o zisk jak lusk....

Odesláno

euforos:
ked som zacinal, sedel som pri PC 12 hod a narobil som viac skody ako osohu. Teraz som sa naucil trochu trpezlivosti, stane sa, ze mi ujde nejaky ziskovy obchod, ale mam podstatne menej strat.
Teraz rozmyslam uzavriet EUR/USD. Co ty na to?

Odesláno

jano
na cable je trend na konci a přešlapuje to (kam se vydá, asi ještě na jih ale....), na eur to ještě na konci není, nicméně cable prý ví všechno dřív. pokud chceš riskovat přitáhni stopku a nech to dýchat, pokud nechceš, klidně to zavři. taky záleží, jak máš výstup definovaný ve svém plánu. já bych risknul limit na 1,2720 u EUR/USD a utáhl stopku. otázka je, kolik chceš riskovat. na druhou stranu, kvůli těm 20 pipsíkům riskovat.... když o tom teď přemejšlím, zavři to....vrabci a holubi

Odesláno

euforos:
rozhodol som sa cakat. Aktualne to mam 10 pips nad, teda pod SL, takze uz to nema vyznam. Ja som tiez rozmyslal, ze by to mohlo ist okolo 1,2720. Dnes pockam na holubky. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...