Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to TEQA
NZ ma tradicne dost fluktuace v trade balance vysledcich. Dost jsem se divil, ze minule (brezen) z toho vylezl surplas, coz se stalo poprve za snad dva roky. Takze odhadovany deficit na duben me neprekvapuje. NZ je relativne mala ekonomika a tudiz vykyvy se casto oduvodnuji vetsim vyvozem mleka, masa, ubytkem zahranicnich nakupu ovci vlny a podobnych veci, ktere by v megaekonomikach typu USA, Japonsko ci Nemecko spise vyvolaly usmev na tvari.
Kolisani je dale umocneno letosni turbulenci novozelandske meny, takze plus minus 100-150mil je celkem normalka. Kdyby te to moc zajimalo, muzes postudovat orientacni grafy na teto adrese:
www.interest.co.nz/gallery9.asp

Samozrejme zalezi take na vyvoji USD, ale nemyslim, ze se NZD bude moc vzpruzovat, spise naopak. Zajimave taky bude jak se to vyvine na paru AUDNZD, pokud to komodity ustoji a ptaci chripka nezahlti Australii, vsadil bych na vzrust australske meny na tomto paru.

czaussie

Odesláno

Holoubek: A můžu se zeptat z jakých stránek bereš ty hladiny S/R? Vytvářím si teď jednu takovou pomůcku a hodilo by se mně co nejvíce zdrojů ohledně hodnot podpor a resistancí.

Odesláno

images: S/R úrovně si dělám většinou sám na základě TA, dále zapojuji Pivot z VT a konzultuji také S/R úrovně z
různých komentářů.
Teď třeba vidím, že EUro se pohybuje v Range mezi cca 1,2920 a 1,2690, již několik dnů a R jsou 1,2885,
1,2920 a 1,2970 samozřejmě jsou to hodnoty orientační. Pokud dnes ve 14:30 US data -, pak by první R mělo
padnout a pak se uvidí.
Odesláno

Holoubek: JJ, díky, postupuji podobně. Trochu si teď chci pomoci jedním prográmkem, pak ho zde uveřejním. S/R jsou ve Forexu hodně klíčovou záležitostí, to asi potvrdí každý kdo obchoduje...

Jsem zvědavý na třetí hodinu, jak velkou rozcvičku si dopřeje CAD na ostatních párech....

Odesláno

Po těchto zprávách má myslím dolar zaděláno na nějaké to oslabení...
Na EUR/USD už mne zahnívá nákupní entřík na 1.2886.
Uvidíme, kam se to pohne do čtyř hodin. Pokud by výstavka nových domků nedopadla dobře (pod 1 mil.), očekával bych výrazný pohyb....

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...