Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jano
prozatím bych do USD/JPY nešel...mrská se to tam dnes po nočním Tokiu různě..chvíli bych počkal...ale na jiných hlavních dolar trochu posiluje...cable pod 1,88, euro pod 1,28 a frank nad 1,21 by nemuselo být nereálné...na cable už short jsem..uvidíme..
SID

Odesláno

Ja už som vonku zo short pozícií na cable aj eure (StopLoss), ale nebolo to zlé. Dokopy 60 pipsov na dnešné dopoludnie poteší... Uvidíme čo bude teraz po 11.00 hod...

Odesláno

pietro
první na 1,8850..SL mi to vzalo na 1,8830, teď další vstup na 1,8840, ale už v systému...další vstup u cable (pokud to půjde, tam kde má) někde na 1,8805...uvidíme coz toho vzejde.., včerejšek byl daleko lépe na vstupy čitelnější.. :)
SID

Odesláno

jano
při krátkodobém těch 20-30 pips pro entry vstupy - podle volatility trhu....u AOS to nechávám na něm, ale občas to koriguji tak, že do otevřených pozic v AOS vkládám SL podle toho co vidím na grafech a pak přecházím na ruční režim (příkupy, limity atd.)
SID

Odesláno

to Sid:
děkuji, můžu se ještě zeptat, proč 1.8850? mně v tý době ještě není žádná jasná změna trendu, alespoň podle indikátorů, které používám a ani ceny. změna mi přišla právě až někde 8825, což je dost pozdě.
Pietro

Odesláno

pietro
nad tím nepátrej, proč zrovna 1,8850 a ne 1,8825.. :)..jedeme holt asi každý podle úplně jiných indikátorů a na jiných minutách..to co používám určuje asi změny trendu dříve (na 15 min. grafu), včetně určení hranic pro vstupy..
SID

Odesláno

Jasný šéfe:-):-)
akorát mně zajímalo, jak ten trend určit dřív, než se naplno rozjede...můj problém je totiž ten, že věčně naskakuju pozdě a někdy zbytečně moc brzo:-)..ale to se snad podá časem....
Pietro

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...