Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tigerFX
z mého TA pohledu(který samozřejmě nemusí být vůbec správný) je to proto, že se neúspěšně včera cable snažilo dostat přez velmi silnou rezistanci 1,8950, od které se odrazilo a směřovalo pomaličku dolů, no, a když jsem dneska přišel ke kompu, bylo na 1,8900 a trend byl pořád jasný down, když překonalo tuhle velmi silnou hranici, směřovalo raketovým tempem dolů. Já osobně bych řek, že se zastaví někde na 1,8800 (to je hodně silný support), ale samozřejmě to vědět nemůžu, nejsem vševěd-třeba se rozjede i dál.
Toť můj pohled na věc
Radost z obchodů
Tom

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

euforos
Ale aj ten velmi silny support uz bol prerazeny. Este som takyto pohyb bez fundamentov, alebo nejakeho komentaru nevidel. Dufam, ze pride korekcia, inak som v poriadnom minuse./iba na deme/

Odesláno

jano
půjde ještě dolů? otázka pro hamleta:). Dneska jsi vydělal, viď? Nebo jsi do toho nešel, když obchoduješ jen data? Já za dnešek zatím na cable +68pips a to sem ještě aspoň 30 potencionálních nevyužil, páč sem si myslel, že od 1,8850 dolů už to nepoleze....škoda. nicméně- plodné dopoledne:)
Radost z obchodů
Tom

Odesláno

euforos:
Troska som mal smolu. Mal som jednanie a stihol som naskocit tesne pod S1, pred S2 som to radsej uzavrel a pod som zase zadal entry, no neviem ci ho tam este nechat. Dal som si podmienku 1 obchod a uz mam dnes za sebou dva.

Odesláno

Rado, ono vstupovat proti trendu se nevyplácí. Dnes podle mě nejde jen o pouhé vybírání zisků, i cena zlata rapidně klesá. Střednědobý i krátkodobý trend je DOWN, takže long nebrat!
Milan

Odesláno

Rado:
mne to vzalo na cable dalsie entry short. Ak mi to vide aj tak nebudem prilis hrdy, ked pre svoju chamtivost porusujem pravidla. Ale to bolo naposledy, slubujem. :)

Odesláno

Sid:
znova sa spytam rovnaku blbost ako minule. Korekciu cable myslis po dnesnom pohybe, cize dolar oslabi, alebo korekciu po tyzdnovom pohybe teda dolar posilni.
Dakujem za trpezlivost.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...