Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Dute:

predpokladám, že si ešte túto stratégiu nestihol odskúšať, ale už po pár stránkach z fóra, to vyzerá veľmi zaujímavo :). Dík za tip (tu).
Ak budeš mať nejaké výsledky, daj vedieť. Ja to určite na deme (zatiaľ) odskúšam.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Observator
Zatím mám otevřeno v systému jen USD/JPY a EUR/JPY,..vůbec se mi nelíbí pokles zlata (někde k 686/t.u)., který by spíše signalizoval menší tendenci dolaru Up....uvidíme..
SID

Odesláno

Tak som odskúšal tú novú stratégiu na kanadskom CPI. Presne v zmysle inštrukcií to vydalo na dosiahnutý PT (75% z A-B), na ktorom som zavrel polovicu pozície a pri druhej som posunul SL na +1pips. Zatiaľ len na deme ;)

1481

Odesláno

Jobles claims vyrazne vyssi nez predpoklad
18/05/2006 14:30 United States jobless claims w/e k 319 325R 367
18/05/2006 14:30 United States Jobless 4-week Average w/e k 317.5R 333.25
dolar by mel oslabit, ze?

Odesláno

Dzink
No mel :) ale otazkou se jestli to udela ... ja bych na to moc nesazel
vypozoroval jsem za svou kratkou dobu sledovani fundamentu ze teto neni moc dulezita zprava
A GBP a EUR jsou v soucasnosti uz hodne vysoko ale uvidime kam to pujde hlavne at se to vyda jednim smerem a netape to :)

Mira

Odesláno

TigerFx

Základem je, že si musíš určit bod A a bod B a to na 1 minutovém grafu
1) Při long trhu
Bod A je otevírací cena první svíčky po datech
Bod B je uzavírací cena poslední up svíčky, po které následuje svíčka down.

Do trhu vstupuješ na první svíčce, která prolomí hranici nebo uzavře nad bodem B nebo pod bodem A. B=long, A=short Stoplossem je v tu chvíli bod na druhé straně (B pro short, A pro long). Tvůj profit by měl být minimálně tak veliký jako rozdíl mezi bodem A a B.

2) Při short trhu je to přesně opačně :)

Strategie se zdá být nejlepší pro následující data: NFP, FOMC, Trade Balance, interest rate statments, consumer price index, and gross domestic products. Jiný data obchoduje s 75% targetem (75% mezi A a B).

Úplně přesně jsem nepochopil, kdy vstupuje do opačné pozice, prosím někoho o doplnění a kdyžtak opravu jestli se někde mýlím.

Odesláno

Dzink:

počkajme do 15:30. BB to môže všetko pochovať (dolár, libru, Euro, všetko). spomeň si na pár týždňou dozadu, keď nestihol prísť ani k rečníckemu pultu a grafy už vyskakovali z monitoru. :D

Odesláno

To sabal:

ja som to pochopil tak, že ak ide long (pretne bod B) a následne sa cena otočí a pretne bod A, pozícia sa zavrie(long) a otvorí sa short (pod bodom A). Je to podobný princíp ako Hans 123 resp. aj tunel, kedy otváraš opačnú pozíciu, keď sa cena otočí a prerazí na druhej strane.
Takto to chápem zatiaľ ja, ale tiež to môže byť inak... ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...