Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak konečně je tady ohlas na silné EURo:

Navíc evropská měna utrpěla ztráty poté, co Francie i Německo vystoupily proti silnému euru s tím, že současná úroveň devizového kurzu USD/EUR je na hranici tolerance a v případě jejího dalšího posílení by měl silný kurz negativní dopad na ekonomickou aktivitu celé eurozóny.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jano

dle těchto komentářů se to může stát, teď se možná zase trh na nějakou dobu přeladí na notu dolaru, když se "možná" očekává zvýšení ú.s. Jinak ale uvidíme co nám to přinese.

Odesláno

prosím, řekněte mi někdo že jsem debil a ať si dám pár facek.... :S proč nevěřím svému systému?proč? je to zákon schválnosti, ale vždycky když jedu podle něj, tak mi to nevyjde a když to potom udělám trošku jinak, tak je to zrovna ta chvíle, kdy bych vydělal... ach jo

Odesláno

euforos
Mne sys. na cable ukazuje up a iba sa na to divam a rozmyslam o tom, ze by to mohlo ist kazdu chvilu down. To by som ale znovu vstupil proti pravidlam a to by som nerad.

Odesláno

To euforos:

Pár faciek si môžeš dať, ak Ti to pomôže, veď účel svätí prostriedky :D. Ale ak by to každý z nás takto urobil, mnoho z nás by sedelo pri PC s modrinami pod okom. Chce to trpezlivosť, každý bojuje s vlastnou disciplínou a vierou vo svoj systém. Ja to teraz robím tak, že ak poruším svoj systém a obchod skončí kvôli tomu v strate, do denníka si takýto obchod vyznačím červenou ( a hlavne výsledok z neho). Keď v ňom potom listujem, hlavne keď mám pokušenie opäť porušiť to, čo som si predsavzal, tak ma to červené more upozorňuje, že toto tu už bolo a trh takto neprechytračíš...

Veľa trpezlivosti
Martin ;)

Odesláno

jo jano, mě taky říkal cable up, ale už před zprávama:(. Moje TA ty zprávy zpravidla chytí a určí směr dobře:( ach jo, měl jsem tam bejt už od 1,8830 kdybych naskočil tak jak mám. Takhle jsem tam už radši nelez a udělal jsem dobře-doufám. Protože pozdní nástup je můj velký nešvar a zpravidla naskočím až ke konci, takže je z toho ztráta. Třeba se pletu a půjde to dál up, ale hrozně se ten postup zbrzdil těsně za hlavním pivotem, takže teď se to buď urve up, nebo se to vrátí dolu(jasný směr nevidím). Aspoň bys mi moh říct, že sem debil, to by mi pomohlo :D
Radost obchodů
Tom

Odesláno

Hm fundamenty dnes asi vravia, ze euro voci dolaru oslabi, ale moj system vravi up EUR/USD GBP/USD a down USD/CHF. Ked sa mi vyskytne signal na vsetkych troch tak je silny - verim systemu i ked sa P/L pohybuje okolo nuly koli USD/CHF. Prajem vam aby dnesny den bol pre vas uspesnejsi ako ktorykolvek predtym ;-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...