Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rado
S tym jednym obchodom denne je to asi dobry napad, aspon kym sa zotavim. Isiel som na to prilis zhurta a cca 5 obch denne je vela.
Ale dalsia moznost je otvarat opacnu poziciu ako chcem. To by som sa teraz v 80% trafil. :)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holoubek to je to věčné dilema..před, ihned po nebo raději vyčkávat....po datech plný optimismu jsem projel 6x SL a během pár desítek minut ztráta 140 pips (a to jsem to ještě rychle co se dalo zavíral ručně)...zadal jsem nové entry opačně a počítal broky v kožichu.. - na cable jsem pak získal 40 pips (moc odvážný SL) a na JPY,EUR a franku to ještě držím a posouvám SL, teď už téměř nadoraz...ale dnes celkem spokojenost (nebýt toho úvodu).. SID

1477

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> MF
> záleží na typu dat, vývoji, indikaci v systému a
> "přesvědčení".. ..většinou lehké entry (1-2 loty),
> střední (3-4) a "těžký kalibr" nad 5 lotů.. Podle
> vývoje pak entry s rozdílem 20-25 pips a ve stejné
> hodnotě zadám ihned při entry i SL..
> SID

Sid
Vdaka za info nvedel som ako na to teraz mam aku taku predstavu. :)

Odesláno

Holoubek: Daily pivoty a weekly pivoty. Nic zvlastniho. Pripada mi, ze nema cenu nic moc vymyslet, protoze na prvni pohled fungujou :)) Normalne jedu Vegasuv 1h tunel, ale ten je hodne narocny na cas, clovek musi porad sedet u kompu. Data jsou data, ale na to musi byt clovek odolny a mit praxi. Neni to sranda. Nejakou chvilku se tim tak platonicky zabyvam, ale porad jeste to neni na opravdovy obchodovani, spis je to takovy otukavani. Pivoty jsou kousek, ktery mi do skladanky chybel.

Odesláno

Ola,
V January som objavil financnika.
Vo February som objavil SIDov kutik o FX.
V Marci som bol out, vstrebaval informacie a pisal plan.
April – obchodovanie na deme.
Maj – ficim tretim tyzdnom na minilotoch. Raz down, ruz up. Ale ono sa to poda. Je to taky skolny ucet. MBA stoji viac… ;-)

Tymto chcem podakovat vsetkym virtualnym bytostiam okolo financnika a obvzlast SIDovi. SIDe si dokaz, ze to ide ;-))))

Gratulujem a smekam!

Odesláno

snoopy
to seš teda dost odvážnej. Já se pořád na real necejtim (a to si s tím hraju dýl než ty), obvzlášť ne proto, že každý den objevuju nové a nové věci a vylepšuju taktiku a disciplínu. Výsledky jsou lepší a lepší.
Nicméně se říká-odvážnému štěstí přeje. I já přeju hodně štěstí a klidné nervy.
Radost z obchodů
Tom

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...