Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

MF
záleží na typu dat, vývoji, indikaci v systému a "přesvědčení".. :)..většinou lehké entry (1-2 loty), střední (3-4) a "těžký kalibr" nad 5 lotů.. Podle vývoje pak entry s rozdílem 20-25 pips a ve stejné hodnotě zadám ihned při entry i SL..
SID

Odesláno

Tak prave som si musel dat tabletku na nervy. Preflakal som 20% uctu vlastnou hlupostou. Rozmyslam, ci som schopny obchodovat podla fundamentov a nemal som radsej testovat nejaky AOS.

Odesláno

Rado:
Klasika. Vstupil som tesne pred vrcholom, potom SL. Ked som nasledne na to myslel, ze je to prilis nizko na to aby to slo este dole, otvoril som proti urcenym pravidlam a ono to sakra este kleslo. A nakoniec som sa bal vstupit do dalsej short pozicie a teraz vidim, ze to spadlo o dalsich 120 pips. No neporazi ma?

Odesláno

dalo by se říci, že dnešní fundamenty byly ukázkové, dolar šel tam kam měl koneckonců jít - UP, že jsem na tom neprofitoval? Člověk neví co je lepší - zadávat entry, počkat 10,20 min než se utvoří trend nebo reagovat ihned podle
dat? JÁ jsem dnes reagoval ihned po zveřejnění dolar Long, SL 25, než si to velci přebrali a šli mým směrem, propálili mi stopku. Jinak fenomenální vzkříšení dolaru. :)
Odesláno

Jano
Tohle se mi párkrát taky stalo,když je trh takhle rychlý a záludný tak človeka drtěj emoce a většinou to po první ztrátě ještě víc pos..e :)
Také se mi občas stává že v euforii z úspěšného obchodu vyrobím ztrátu převyšující ten extra úspěšný obchod.
Proto jsem si dal pravidlo jeden obchod deně děj se co se děj a ono to funguje.Ale dodržet to když člověka honí mlsná nad grafem je občas nadlidskej úkol:)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...