Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, neviem. Dzink asi bude mať pravdu: hore-dole a skončí to na tom čo pred 14:30. Nenávidím dni s CPI!!! :(

P.S.: A vždy ma tak svrbí ruka naskočiť :D Ale už som sa poučil: tri mesiace po sebe nedovolím CPI, aby mi ruinovalo účet!!! Takže sedím a pozerám na ten kardiogram... :)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zarobil z Vas niekto na tom prvom UP a nasledne DOWN? Ja som sa len na to pozeral a stale som z toho nejak vyjaveny a neviem ci sa mam smiat ake pekne scenerie sa tam vynorili alebo plakat, ze som sa na to iba pozeral :)

Odesláno

2Merlin: To dopolední oťuknutí hranice 1,9000 nebylo nic moc, čekal jsem ještě jedno a předpokladal zisk těch 30 pips i bez proražení, data byly očekávané Long, teda aspoň podle mě - v podstatě to vyšlo až na ten SL. Teď jak na to koukám, už asi ani Bůh neví co bude.

Odesláno

dzink:
obdivuji tvůj úsudek, stalo se přesně, co jsi předpověděl. Já už jsem se taky trochu poučil a šel jsem až do toho protipohybu, kde jsem vypadl na trailing stopu s mírným ziskem.
Milan

Odesláno

Cable může ztratit, ale 1,9 znovu atakovat...v USA je tepve 9 ráno a vývoj se podle reakcí velkých může ještě několikrát obrátit..akciové futures klesají z obavy před zvyšováním úroků..
SID

Odesláno

No niekdo tu pisal, ze jeden obchod dene a to si asi zapisem velkymi pismenami dade. Spravil som jeden rychly obchod a ten my vysiel a druhy to bol trapenie, ale aj ten som nakoniec zavrel v pluse. Taka otazocka Juce sa da kombinovat ci robim Woodyho tunel, alebo pivoty ci Elioty? Momentalne ho mam k pivotom na grafe. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...