Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak dnes po tretom ostrom dni som zistil ake robim zaciatocnicke chyby. Bojim sa vstupovat do poz. pretoze si myslim ze kurz je uz prilis vysoko, resp. nizko na to aby sa to mohlo pohnut este viac. Piatok, pondelok, utorok som mal nastavene objednavky nad R1, resp. pod S1, potom som ich odstranil a urobilo to krasny pohyb cez. Casom to odladim...

Co dnes
11:00 EUR CPI
14:30 USD CPI

Bude trh cakat na obidve udalosti a potom sa rozhodovat, alebo cakate vacsi pohyb uz po 11-tej?

Odesláno

Jano
shodou okolnosti jsem taky 3 dny live a musim s tebou souhlasit psychika dostava zabrat pritom kdyz jsem byl na demu tak to nebylo tak hrozne. Nicmene mam to krapek jednodusi jak ty ja pouzivam na obchodovani zatim jen AOS ale jelikoz se v nem vrtam tak svou hlouposti taky prisel o par dolaru, ale verim ze se to poda.

S tema CPI nikdy nevim jak obchodovat, ale je to celkem jedno hlavne at se to poradne hne :)

Uspesne obchody
Mira

Odesláno

Jano
Tuším že Joe Ross řekl něco v tom smyslu, že člověk má obchodovat trh, ne svoji představu o tom co trh udělá. Vono jde asi o to, že člověk si tak nějak v hlavě vymýšlí, co ten trh bude dělat a skoro vždycky je to špatně. Podle mě je ale dost těžký oddělit racionální analýzu od analýzy představy.
Jinak já si dneska dělám od půl jedenáctý zálusk na cable:) snad se zahojím-moje chyby disciplíny mi způsobily ztrátu, a když sem na to koukal zpětně, kdybych "poslechl systém", nebyl by to minus ale plus.
Přeju hodně štěstí jano, snad nám bude trh přát.
Radost z obchodů
Tom

Odesláno

jano
trhem trochu pohnulo hodnocení:
LONDÝN, 17.května (Reuters) - Euro ve středu dopoledne prolomilo klíčovou rezistenční hranici 1,29 dolaru, když se americká měna po menší korekci a zotavení na počátku týdne opět dostala pod všeobecný tlak.
Dolar se znovu ocitl pod tlakem poté, co člen Rady guvernérů Christian Noyer v úterý řekl Reuters, že v Asii je třeba větší měnové flexibility. Navázal tak na výzvy představitelů skupiny G7 z minulého měsíce....

V Evropě v 11,00 nebude důležitý jen CPI, ale i průmyslová produkce. Pokud budou data OK, euro podle mne směle překoná 1,29-1,2915 a bude směřovat k 1,297.., cable pak bude určitě atakovat první R na psychologické hranici 1,9..(v 10,30 hod. pozor na britskou nezaměstnanost !)...USA data mohou dopolední vývoj úplně obrátit a tam bych byl dost opatrný a počkal pár minut než se trh "usadí"...hodně komentářů se shoduje v tom, že index spotřebitelských cen v USA bude silným vodítkem pro možné zvyšování úrokových sazeb..
SID

Odesláno

herman
to jo, tyhle 2 pravidla se ale nevylučují. jenže většina lidí včetně mě udělá 2 věci:buď vstoupí příliš pozdě (můj případ), nebo vstoupí tam kde nemají-protože zanalyzovali svou představu

Odesláno

TEQA
pořád platí obecně, že EUR/JPY "jen" vyrovnává kurzové rozdíly v křížových kurzech mezi EUR/USD a USD/JPY..a vše se v 90% případů odvíjí od vývoje dvou hlavních párů..pořád věřím v Up a mám jedno lehké ranní entry na hranici 141..uvidíme.. :)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...